Hi there! Wij zijn Mister Barish - Beans & Machines, het snelst groeiende koffiebedrijf van de Benelux. Mister Barish staat voor "Barista" en "to cherish" en wij zijn er om de échte koffie liefhebber op het werk en thuis te laten genieten van de allerbeste koffie.

Voor Mister Baris Nederland zijn we voor de regio Noord-Holland op zoek naar een:

BUSINESS TO BUSINESS MAGICIAN

Aka DE MAGISCHE ACCOUNTMANGER, SALES TALENT, people person, go-getter en super collega - FULL TIME

Onze naam weerspiegelt onze ambitie: Iedereen verdient de allerlekkerste zelf gezette koffie, thuis en op je werk. Dit begint met het delen van onze kennis. Mister Barish knows. Zo bezitten wij de grootste online koffie kennisbank ter wereld, die wij zelf hebben geschreven. We helpen onze klanten met hun keuze en het leren kennen en instellen van hun nieuwe machine voor hun perfecte kop koffie. Zo benutten zij het volledige potentieel van Beans & Machines.


Elke week branden we onze eigen blends, met premium bonen, speciaal geselecteerd voor bean to cup machines.

Kortom: met de juiste koffie, de juiste machine en de juiste instellingen helpen we elke klant op een persoonlijke manier.

In alles wat we doen staat de klant centraal. Het is namelijk onze missie om van elke klant een superpromotor te maken. Hiervoor is beleving ontzettend belangrijk.

Vanuit onze Experience Stores in hartje Antwerpen en Amsterdam sluiten we bedrijven aan bij onze koffie beleving op het werk. Het Mister Barish concept voor koffie op het werk is ontstaan uit de wens van bedrijven om zorgeloos te genieten van de lekkerste Fair-Trade koffie in een simpel transparant concept.


We hebben de ambitie om Nederland te veroveren. Iedereen verdient namelijk op het werk de allerbeste koffie want koffie kan elke werkdag opnieuw verschil maken. En jij kan mee het verschil maken!


Want voor de regio Noord-Holland zijn we op zoek naar Business to Business Magician. Een wat? Jij bent de accountmanager die de magie van de Mister Barish koffiebeleving vol passie kan overbrengen aan onze klanten en kun je hieruit moeiteloos verkopen genereren? Je bent daarnaast in staat om hechte relaties te bouwen waarbij service voorop staat. Goede service vloeit voort uit onze kennis, persoonlijk contact en de drive om klanten echt blij te maken. Spreekt je dit aan? Dan kan jij met ons mee op avontuur!

What’s in it for YOU? 

 • Mister Barish geeft jou je eigen verantwoordelijkheid.
 • Daarnaast komen ook jouw sales talenten volledig tot hun recht.
 • Een veelzijdige rol in een jong team.
 • Je collega’s zijn enthousiast, internationaal en gepassioneerd.
 • De prettige werksfeer in ons jonge bedrijf ademt ambitie en groeipotentie - The sky is the limit! By the way, next stop: Mister Barish in Paris!
 • En we gaan verder: we diepen jouw sales en service skills uit. Samen werken we aan de multichannel strategie. Zo staan we op het punt om de kennisbank te vertalen naar video, voor een on demand offline store experience. Waarbij we zakelijk klanten ook op afstand altijd kunnen helpen.
 • Je salaris is gewoon goed en sluit aan bij je ervaring.
 • Wellicht nog belangrijker dan salaris, jij krijgt van ons volop de ruimte om je talent te benutten. Onze drive om potentieel te benutten beperkt zich namelijk niet tot onze Beans & Machines. We gaan je helpen om jouw potentieel te ontdekken en verder te ontwikkelen.
 • En uiteraard: Altijd lekkere koffie!

What’s in it for US? 

Jouw match met de gepassioneerde en authentieke Mister Barish cultuur is voor ons belangrijker dan je diploma.


Jij bent:

   • Zot van koffie (we blijven altijd een beetje Belgisch) of zelfs Barista? Een enorme plus, geen must.
   • Een go-getter: jij bent een sales talent en gaat met je proactieve karakter altijd voor resultaat. Met jouw geweldige verkoopskills en creativiteit is nee eigenlijk nooit het antwoord. Je wil scoren en blijven scoren met jouw klanten als superpromotor.
   • Een people-person, jij weet mensen te binden met je sterke klantfocus. Door heel goed te luisteren, de juiste vragen te stellen, je kennis te delen en ze oprecht te adviseren met een oplossingen in dienst van de klant. Hieruit blijkt je jouw service gerichtheid
   • Iemand die de klanten graag helpt met al hun vragen. Klanten moeten blij zijn en blijven.
   • Een communicator: Jij brengt de Mister Barish beleving én kennis graag over. Jij communiceert eerlijk en helder, vloeiend in het Nederlands en met goede kennis van het Engels.
   • Je hebt een energieke persoonlijkheid en hebt een aanstekelijke drive. Een rijbewijs mag daarbij niet ontbreken. J
   • Je hebt minimaal 2 jaar sales ervaring als accountmanager of vergelijkbare rol.

droomlocatie in Amsterdam

Ben jij enthousiast? Let’s talk!

Wij ontvangen graag je motivatie en CV of linkje naar je LinkedIn profiel op stef@misterbarish.com.