Beste volautomatische koffiemachines 2021

DE BESTE VOLAUTOMATISCHE KOFFIEMACHINES 2021

Dit handig overzicht helpt je bij het kiezen van de juiste koffiemachine

Beste volautomatische koffiemachines 2021

DE BESTE VOLAUTOMATISCHE KOFFIEMACHINES 2021

Dit handig overzicht helpt je bij het kiezen van de juiste koffiemachine

Hoe kies je de beste volautomatische koffiemachine?

Hoe kies je de beste volautomatische koffiemachine?

Ben je op zoek naar een koffiemachine, maar weet je niet goed waar te beginnen? Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste volautomaat. Zo kan je elke dag genieten van de beste koffie!


We hebben speciaal voor jou een lijst met de beste koffiemachines samengesteld voor 2021. Zowel volautomaten met als zonder melkspecialiteiten.


Weet je nog niet goed welke volautomaat juist bij je past? Download dan eerst ons gratis e-book. Dit e-book vertelt je namelijk alles wat je moet weten over volautomatische koffiemachines. Zo maak je gegarandeerd de beste keuze!

Gratis e-book

Alles over volautomatische koffiemachines

Dit gratis e-book vertelt je alles over:

  • Het kopen van de juiste volautomatische koffiemachine.
  • Hoe je volautomaat instellen?
  • Welke koffiebonen voor een volautomaat en hoe ze bewaren?
  • Het optimaliseren van de koffiesmaak.
  • Hoe je lekkere koffie blijft drinken door goed onderhoud en reiniging.
  • Alles over waterkwaliteit.
  • 35 bladzijden inspiratie en kennis.
50%
Kom alles te weten over volautomatische koffiemachines
Zo maak je gegarandeerd de juiste keuze!
Je gegevens zijn 100% veilig bij ons
Gratis download
E-book cover
Koffiemachines Mister Barish

ENKEL DE BESTE KOFFIEMACHINES

De koffiemachines van Mister Barish zijn met zorg geselecteerd. Belangrijk naast functionaliteit is duurzaamheid een van de meest essentiële onderdelen, zodat efficiency in onze serviceverlening wordt gegarandeerd. Zowel Jura als Melitta focussen zich 100% op koffie, waardoor je zeker mag zijn van de duurzaamheid van deze koffiemachines.


We hebben voor Jura gekozen omdat deze machines van Zwitsers fabricaat niet alleen mooi ogen, maar ook nog eens zeer onderhoudsvriendelijk zijn.


Voor Melitta kozen we omdat deze machines van Duits fabricaat erg compact zijn en Melitta komt zelfs aan huis voor dringend onderhoud.

De beste koffiemachines zonder melk

Jura D4 koffiemachine
1.

Jura D4

Met de JURA D4 Piano Black zet je een smaakvolle kop koffie zoals een espresso, doppio, americano, lungo of ristretto. Een machine voor de echte espresso liefhebber want het zetten van een cappuccino is niet mogelijk. Het is een koffiemachine die qua kwaliteit niet onderdoet voor de duurdere machines, maar wel een stuk betaalbaarder is voor de thuisgebruiker.
Melitta Purista koffiemachine silver
2.

Melitta Purista

De Melitta Purista is een fluisterstille volautomatische koffiemachine die uitsluitend gericht is op de bereiding van perfecte koffie. De machine is makkelijk te bedienen met duidelijke knoppen op een groot frontpaneel. Met slechts 20cm breedte neemt  dit compacte apparaat niet veel plek in op het aanrecht in de keuken.
jura A1 koffiemachine piano black

3.

Jura A1

De Jura A1 koffiemachine is voor de echte liefhebber van zwarte koffie. Het is meer een espressomachine omdat maar één espresso, ristretto, lungo of cafe crème tegelijkertijd gezet kan worden. Voor thuisgebruik is deze volautomaat voorzien van een strak design en een eenvoudige bediening. De nieuwste technologie zorgt voor een maximaal aroma en de beste smaak.

De beste koffiemachines met melk

Jura ENA 8 koffiemachine black
1.

Jura ENA 8

De JURA ENA 8 is de compactste volautomatische koffiemachine met ingebouwde automatische melkopschuimer. Heb je niet veel plaats en hou je o.a. van cappuccino dan is dit koffiezetapparaat ideaal. Het is zeker ook een machine die gezien mag worden in je keuken. Natuurlijk wilt compact ook zeggen dat dit apparaat een kleiner water en koffiebonenreservoir heeft. Dat zou een nadeel kunnen zijn, maar je koffie is altijd lekkerder met vers water en koffiebonen bewaar je sowieso beter in de originele verpakking. 
Melitta Passione OT silver

2.

Melitta Passione OT

De Melitta Passione OT is een volautomatisch koffiemachine vol gebruiksgemak waarbij je met één druk op de knop o.a. een cappuccino kan zetten. Dankzij het Original Preparation Process worden alle dranken ook in de juiste volgorde klaargemaakt. Zo zal bij een cappuccino eerst de espresso en dan pas de melkschuim komen en bij een latte macchiato eerst de warme melk, dan het melkschuim en dan pas de espresso. De cappuccinatore bereidt dus in een handomdraai het perfecte melkschuim en/of warme melk en in combinatie met de juiste instellingen en koffiebonen drink je echt overheerlijk koffie.
melitta barista t smart black
3.

Melitta Barista T Smart

De Melitta Barista T Smart of ook de Barista Touch Smart is een prachtige volautomatische koffiemachine die echt van alles kan. Net zoals bij de andere volautomaten van Melitta zou je niet zeggen dat het een Duitse volautomaat is. Dit komt door de strakke lijnen en eenvoudige kleuren, waardoor het eigenlijk de uitstraling heeft van een Italiaanse machine. Deze machine heeft een bonenreservoir met twee kamers van elk 135 gram en kan 18 verschillende koffiesoorten zetten. Dankzij de 4 gebruikersprofielen kan je het apparaat ook heel goed naar je smaak aanpassen en het haalt de meeste aroma's en smaken uit je koffiebonen waardoor ontzettend lekkere koffie, waaronder cappuccino, gezet wordt. 

Veelgestelde vragen

FAQ Beste koffiemachines

Wat is de beste koffiemachine?

De beste koffiemachine verschilt van persoon tot persoon. Om te weten te komen welke volautomatische koffiemachine bij jou past kan je best ons gratis e-book downloaden. Zo kies je de beste volautomaat die bij je past.

Waarom je koffiemachine bij Mister Barish kopen?

Elke koffiemachine wordt door onze barista's en koffie experts onderworpen aan een zeer uitgebreide test en ze worden ook uitgebreid gereviewd. Bovendien ontvang je op elke machine 25 maanden garantie.

Wat is de gemiddelde levensduur van een koffiemachine?

Er zijn verschillende factoren die de levensduur van je koffiemachine beïnvloeden. Zo spelen gebruiksintensiteit. reiniging en onderhoud een grote rol.

Ik heb een andere vraag over koffiemachines. Waar kan ik deze stellen?

Voor andere vragen kan je terecht bij onze koffie experts via hello@misterbarish.com of op het nummer 03 555 70 50

ALLE VOLAUTOMATISCHE KOFFIEMACHINES werden uitgebreid getest en gereviewd :


Jura            Siemens       Philips        Saeco         De'Longhi         Melitta
Mister Barish Blog
Mister Barish Blog
arrow_drop_up arrow_drop_down