Onderstaand vind je een lijst met koffietermen en begrippen die veel worden gebruikt. Klik op een begrip om de definities en uitleg hierbij te lezen.
- Peaberry
- Natural of Ongewassen
- Quakers
- Koffie puck
- Screen
- Species
- Sweetness
- Total Dissolved Solids
- Underdeveloped
- Valvesysteem
- Weken
- Wet mill
- Rins
- Roaster
- Single Estate
- Third Wave
- Washed of Gewassen
- Wat is vriesdroog koffie?
- Aftertaste
- Baked coffee
- Bergamot
- Blend
- Body
- Cup of Excellence
- Aciditeit
- Batch brew
- Lateriet
- Single origin coffee
- Maillardreactie
- Speciality Coffee Association (SCA)
- Speciality Coffee
- Filterdrager
- Quahwah
- Bloomen of opwellen
- Brew ratio
- Bun
- Bunchum
- Cultivar
- Wild grown coffee
- Cafeïne in koffie
- Arabusta
- Arabica
- Robusta
- Dry coffee
- Koffie fermenteren
- Tampen
- Channeling
- Etching
- Free pour
- Faema
- Extractie
- Melange
- Zetgroep
- Voorinfusie
- Microfoam
- OCD
- Tamperstation
- Waterhardheid
- Slow coffee
- High & dry grounds
- Homogeniseren
- Hardheid of densiteit
- Dry mill
- Hoornschil
- Lot
- Melk stretchen
- Naked espresso
Comment Section
0 reacties op “Koffietermen”