Hi there! Wij zijn Mister Barish - Beans & Machines, het snelst groeiende koffiebedrijf van de Benelux. Mister Barish staat voor "Barista" en "to cherish" en wij zijn er om de échte koffie liefhebber op het werk en thuis te laten genieten van de allerbeste koffie.

Voor onze Experience store in hethartje van Amsterdam zijn wij op zoek naar een:

SATURDAY EXPERIENCE STORE WORKER(s) 

Aka WEEKEND & HOLIDAY WORKER, SALES TALENT, people person, go-getter en super collega

Onze naam weerspiegelt onze ambitie: Iedereen verdient de allerlekkerste zelf gezette koffie, thuis en op je werk. Dit begint met het delen van onze kennis. Mister Barish knows. Zo bezitten wij de grootste online koffie kennisbank ter wereld, die wij zelf hebben geschreven. We helpen onze klanten met hun keuze en het leren kennen van hun nieuwe machine voor hun perfecte kop koffie. Zo benutten zij het volledige potentieel van Beans & Machines. 


Elke week branden we onze eigen blends, met premium bonen, speciaal geselecteerd voor bean to cup machines. 

Kortom: met de juiste koffie, de juiste machine en de juiste instellingen helpen we elke klant op een persoonlijke manier


In alles wat we doen staat de klant centraal. Het is namelijk onze missie om van elke klant een superpromotor te maken. Hiervoor is beleving ontzettend belangrijk. 


Meer dan een jaar geleden openden we onze eerste Experience Store in Antwerpen. Sinds 3 maanden heeft ook Amsterdam toegang tot de Mister Barish beleving. De stores bevinden zich in het hartje van deze mooie steden.


De Amsterdam Store vraagt om een talentvolle Saturday Experience Store Worker . Een wat? Jij bent onze support in het weekend. Meestal enkel op zaterdag maar misschien ook op zondag of tijdens vakanties. Nadat we je wegwijs hebben gemaakt in de wereld van koffie, ga je je kennis overdragen aan onze klanten. Ga je klanten helpen bij het maken van de juiste keuze koffiemachine en koffiebonen. Je bent enthousiast en je je hebt een goed gevoel met sales waarin de klant centraal staat. Elk contact moment met jou is top!


Goede service vloeit voort uit onze kennis, persoonlijk contact en de drive om klanten echt blij te maken, waar ze ook zijn. 

What’s in it for YOU? 


   • Een leuke en ook leerzame rol in een jong team.
   • Je collega’s zijn enthousiast, internationaal en gepassioneerd.
   • De prettige werksfeer in ons jonge bedrijf ademt ambitie en groeipotentie - The sky is the limit! By the way, next stop: Mister Barish in Paris!
   • Je salaris is gewoon goed.
   • Wellicht nog belangrijker dan salaris, jij krijgt van ons volop de ruimte om je talent te benutten. Onze drive om potentieel te benutten beperkt zich namelijk niet tot onze Beans & Machines. We gaan je helpen om jouw potentieel te ontdekken en verder te ontwikkelen.
   • En uiteraard: Altijd lekkere koffie!

What’s in it for US? 

Jouw match met de gepassioneerde en authentieke Mister Barish cultuur is voor ons belangrijker dan wat je studeert


Jij bent:

  • Zot van koffie (we blijven altijd een beetje Belgisch) of zelfs Barista? Een enorme plus, geen must.
  • Een people-person, jij weet mensen te binden. Jouw service gerichtheid blijkt uit jouw customer service talent. Jij maakt klanten én collega’s graag blij en bezit het vermogen om anderen te inspireren.
  • Iemand die de klanten graag helpt met al hun vragen. Klanten moeten blij zijn en blijven.
  • Een go-getter: jij bent commercieel ingesteld en gaat met je proactieve karakter altijd voor resultaat. Met jouw geweldige verkoopskills en creativiteit is nee eigenlijk nooit het antwoord.
  • Een communicator: Jij brengt de Mister Barish beleving én kennis graag over. Jij communiceert eerlijk en helder, vloeiend in het Nederlands en met kennis van het Engels. Frans is een pre, geen must.
  • Flexibel in het weekend inzetbaar. Meestal enkel zaterdag. Heel soms ook zondag en misschien eens tijdens een vakantieperiode.

droomlocatie in AMSTERDAM - SPIEGELGRACHT

Ben jij enthousiast? Let’s talk!

Wij ontvangen graag een berichtje via social of op tim@misterbarish.com of kom gezellig langs dan kunnen we meteen kennismaken met een kopje koffie.