Badeta: twee vrienden met passie voor koffie
04 september 2018 
1 min. leestijd

Badeta: twee vrienden met passie voor koffie

De Badeta koffiebranderij in Amsterdam is geopend in maart 2018, een initiatief van twee vrienden. De vrienden hebben ruime horeca-ervaring en zijn met hun passie voor koffie aan de slag gegaan. Producenten zoeken, heel veel verschillende koffiebonen proeven en nu bieden ze jou in hun leuke koffiebar in Amsterdam de perfecte kop koffie.

Inhoudsopgave

De koffiebranderij
Koffiebonen
Verkoop
Adres, openingstijden en contact

De koffiebranderij

Koffiebranderij Badeta is ontstaan vanuit een passie voor horeca en koffie. Tomas en Joost, zijn beide koffiebrander en barista. Ze gunnen iedereen het ultieme genietmoment: een ontspannen kop koffie. Ze zijn zelf de wereld over gereisd om het beste bakje koffie te ontdekken.

Hun koffiebonen zijn al een tijd te koop via internet. In maart 2018 is hun koffiebar geopend in Amsterdam. Een ontspannen plek in het altijd drukke Amsterdam. De uitvalsbasis om met een pittig bakje aan de dag te beginnen of juist de plek om na een drukke dag tot rust te komen met een mooie, zachte koffie.

Koffiebranderij overzicht Nederland

Zoek je een koffiebranderij? Dit is de meest volledige lijst van Nederland!

Koffiebonen

Zowel in de branderij in Amsterdam als thuis is de koffie van Badeta verkrijgbaar.
De diverse koffie is te bestellen als espresso en als filterkoffie, dus ook als je thuis geen espressomachine hebt is deze koffie er voor jou. Je kunt zelfs een abonnement afsluiten, zodat je thuis nooit zonder goede koffie zit.

Er is koffie verkrijgbaar uit Brazilië, Nicaragua, Ethiopië, Kameroen en Colombia en er is een mooie blend die diverse landen combineert.

De mannen hebben hun huiswerk goed gedaan. Ze hebben de parels in de koffiewereld gevonden, hoogstaande kwaliteit in een klein kopje. Kortom: zowel in de koffiebar als thuis bieden de mannen van Badeta je het juiste kopje koffie.

Verkoop

De koffiebonen worden via de webshop verkocht maar ook via andere retailers of koop ze als je de koffiebar bezoekt.

Overzicht diensten:

  • Webshop: Ja, ze hebben gemiddeld de keuze uit 7 koffiesoorten.
  • Koffie abonnement: Ja, Badeta heeft 3 verschillende maandabonnementen.
  • Koffie op locatie: Nee
  • Barista cursus: Nee
  • Koffie voor bedrijven: Ja
  • Eigen koffiebar: Ja

Koffiebrander en tools

Koffiebrander: Probat

Adres, openingstijden en contact

De koffiebar is alle dagen geopend op het volgende adres.
Adres: Google maps link 
Badeta
Tweede van der Helststraat 18H
1072 PD Amsterdam-De Pijp

Openingstijden:
Alle dagen: 07.30 tot 18.00

Contact:
Telefoon: +31 (0) 20 75 20 289
Website: badeta.nl

Altijd al koffiebars, koffiebranderijen of koffiebonen willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want met Mister Barish lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .