Ben&Roland’s stadskoffiebranderij: eerlijke koffie uit Oldenzaal
04 september 2018 
1 min. leestijd

Ben&Roland’s stadskoffiebranderij: eerlijke koffie uit Oldenzaal

Ben&Roland’s bevindt zich in het Twentse Oldenzaal. Het is een koffiebranderij en een koffiebar in een bijzonder pand, je drinkt er je koffie in stijl. De mannen weten je enthousiast alles te vertellen over hun koffiebonen, over de diverse smaken en ze serveren een goede bak van het zwarte goud.

Inhoudsopgave

De koffiebranderij
Koffiebonen
Verkoop
Adres, openingstijden en contact

De koffiebranderij

Ben&Roland’s staat garant voor een eerlijke kop koffie. De koffiebranderij is geopend op zaterdag van 11.00 uur tot 14.00 uur en is gevestigd in een mooi, historisch pand. Dit sluit goed aan bij de fairtrade koffie die er geserveerd wordt. Het is een kloppend geheel.

Koffiebranderij overzicht Nederland

Zoek je een koffiebranderij? Dit is de meest volledige lijst van Nederland!

Koffiebonen

Er zijn diverse soorten vers gebrande bonen verkrijgbaar. De koffiebonen worden langzaam geroosterd, dit levert heerlijke smaken op. Er wordt gebrand op bestelling.
De koffiebonen, geschikt voor espresso en cappuccino, komen uit Colombia, Costa Rica en uit de Dominicaanse Republiek. Ook zijn er groene koffiebonen verkrijgbaar.

Van begin tot eind zijn de mannen van koffiebranderij Ben&Roland’s betrokken bij hun fairtrade koffie. Ze kopen hun koffiebonen direct van de boer, voor een eerlijke prijs. Duurzaamheid staat bij hen hoog in het vaandel. Dat doet niets af aan de smaak van de koffie, integendeel. De fairtrade koffie smaakt nog beter wanneer iedereen ervan geniet.

Verkoop

Via hun webshop verkopen ze de koffiebonen. Bijzonder is dat ze ook groene bonen verkopen om zelf te branden.

Overzicht diensten:

Koffiebrander en tools

Koffiebrander: Geen beschikbare informatie

Adres, openingstijden en contact

De koffiebranderij is op zaterdag te bezoeken.
Adres: Google maps link 
Ben&Roland’s
Marktstraat 9
7571 ED Oldenzaal

Openingstijden:
Maandag t/m donderdag: Gesloten
Zaterdag: 11.00 tot 14.00

Contact:
Telefoon: +31 (0) 6 22237154
Website: benrolandskoffie.nl

Altijd al koffiebars, koffiebranderijen of koffiebonen willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want met Mister Barish lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .