Cross Roast: koffiecorners voor bedrijven met specialty Coffee
25 september 2018 
1 min. leestijd

Cross Roast: koffiecorners voor bedrijven met specialty Coffee

Met een eigen koffiebranderij in hartje Antwerpen en daarnaast nog allerhande tools om de perfecte koffie te maken, heeft Cross Roast het goed voor elkaar.

Tom en Isabelle waren als Erasmusstudenten in Lyon, waar ze erg geïntrigeerd werden door koffie. Hieruit is Caffe Mundi ontstaan, waar je verschillende koffiesoorten kan drinken en kopen. De microbranderij zit ook in Caffe Mundi, waardoor gasten en klanten meteen de hele ervaring krijgen, van het roosteren van de bonen tot in het kopje.

Uniek aan Cross Roast is het installeren van een koffiebar op locatie voor bedrijven met Specialty Coffees.

Inhoudsopgave

Koffie op locatie
Barista op locatie inhuren
Koffiebonen
Overzicht diensten
Contactgegevens

Koffie op locatie

Je kan de professionele mobiele koffiebar huren met of zonder barista. Deze kan zowel binnen als buiten staan. Leuk voor bedrijfsfeesten, maar ook bij particuliere feesten erg populair.

Barista op locatie inhuren

Het is niet mogelijk om bij Cross Roast alleen een barista in te huren. Daarentegen is het wel mogelijk om de koffiebar zonder barista te huren.

Koffiebonen

Doordat ze ze zelf branden, is het aanbod van koffiebonen groot en verschillend. Ze hebben een standaard house blend, maar ook 6 stuks Single Origin koffies die afhankelijk van het event geserveerd kunnen worden.

Overzicht diensten

Contactgegevens

Contact:
Telefoon: 32 (0) 3 226 21 30
Email: info@crossroast.be
Website: crossroast.be

Bedrijf is gevestigd in:
Land: België
Provincie: Antwerpen
Gemeente: Antwerpen

 

Jouw koffie op locatie of barista op met Mister Barish coffee? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want op met Mister Barish coffee lees en leer je alle

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .