Mobiele Barista: mobiele specialty coffee espressobar
21 september 2018 
1 min. leestijd

Mobiele Barista: mobiele specialty coffee espressobar

‘s Ochtends staat Marlies van de Mobiele Barista, op werkdagen, met haar mobiele koffiebar bij NS station Woerden, daarna vertrekt ze naar haar afspraken van die dag. Ze werkt met duurzame producten, zoals Bocca koffie en Holland-Jersey melk. Voor degenen die liever een kopje thee hebben in plaats van koffie, is er ook een selectie thee van het merk Dilmah.

Inhoudsopgave

Koffie op locatie
Barista op locatie inhuren
Koffiebonen
Overzicht diensten
Contactgegevens

Koffie op locatie

De mogelijkheden van een koffiebar op locatie huren bestaan uit een Piaggio, een bakfiets of een stijlvolle mobiele koffiebar. Marlies komt graag de koffie op je evenement verzorgen. Afhankelijk van de grootte van je event zal er een type koffiebar afgesproken worden die hier het beste bij past.

Barista op locatie inhuren

Enkel een barista inhuren is niet mogelijk.

Koffiebonen

Er wordt altijd met Specialty Coffee gewerkt, meestal van het Nederlandse merk Bocca. Welke bonen precies worden gebruikt, wisselt af. De ene keer een Single Origin boon uit Brazilië, de andere keer een blend uit Colombia, Ethiopië en Brazilië.

Overzicht diensten

Contactgegevens

Contact:
Telefoon: +31 (0) 6 21 864 883
Email: info@mobielebarista.nl
Website: mobielebarista.nl

Bedrijf is gevestigd in:
Land: Nederland
Provincie: Utrecht
Gemeente: Woerden

Jouw koffie op locatie of barista met Mister Barish? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want met Mister Barish lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .