Man met Bril koffie: verantwoorde koffie op locatie
28 november 2018 
1 min. leestijd

Man met Bril koffie: verantwoorde koffie op locatie

Oké, misschien hebben ze niet allemaal een bril, maar ze zijn wel allemaal goed opgeleid als het op koffie aan komt. Daarnaast wordt alles zelf gedaan; de bezoeken aan de plantages, het contact met de boeren, het branden van de koffie en zelfs de levering. Man met bril is een Rotterdams koffiemerk en mobiele koffiebar. Ontstond toen ze bedachten dat het misschien wel wat beter kon dan een versleten apparaat met een te kleine brander. In de koffiebar kan je precies zien hoe de koffie van bes in boon in dampend kopje verandert.

Inhoudsopgave

Koffie op locatie
Barista op locatie inhuren
Koffiebonen
Overzicht diensten
Contactgegevens

Koffie op locatie

Wil je graag dat Man met Bril koffie komt schenken op jouw evenement? Ze kunnen vrijwel overal aan de slag met hun espresso-apparaat. Neem even contact op voor wensen en details, dan wordt er in een handomdraai iets voor je geregeld.

Barista op locatie inhuren

De barista’s van Man met Bril koffie zijn niet zonder de mobiele koffiebar op locatie in te huren.

Koffiebonen

De koffiebonen worden zorgvuldig geselecteerd en zelf gebrand, waardoor er meerdere soorten te koop zijn. Er is zelfs koffiebier mee gemaakt! Wil je regelmatig iets nieuws proberen, sluit dan een koffieabonnement af. Elke maand krijg je dan een speciaal geselecteerde zak koffie op je deurmat, waardoor je steeds een nieuwe smaak kan ervaren.

Overzicht diensten

Contactgegevens

Contact:
Telefoon: –
Email: info@manmetbrilkoffie.nl
Website: manmetbrilkoffie.nl

Bedrijf is gevestigd in:
Land: Nederland
Provincie: Zuid-Holland
Gemeente: Rotterdam

Jouw koffie op locatie of barista met Mister Barish? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want op Mister Barish lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .