Espressi: mobiele espressobars voor de beste koffie op locatie
19 september 2018 
1 min. leestijd

Espressi: mobiele espressobars voor de beste koffie op locatie

Kwaliteitskoffie, efficiëntie en stiptheid staan hoog in het vaandel bij Espressi. Omdat ze hun aandacht volledig willen focussen op de kwaliteit van de espresso en cappuccino, doen zij niet aan het verzorgen van broodjes of taartjes.

De koffie op locatie wordt geschonken door enthousiaste, vriendelijke barista’s en voor grotere evenementen kan je ook een gastvrouw inhuren om de gasten en/of klanten te bedienen. Dit is zeker aan te raden bij meer dan 100 kopjes per uur.

Inhoudsopgave

Koffie op locatie
Barista op locatie inhuren
Koffiebonen
Overzicht diensten
Contactgegevens

Koffie op locatie

Binnen Amsterdam is koffie op locatie mogelijk om met de elektrische koffiekar. Er is niet eens een stroompunt nodig omdat de auto zelf als voeding kan dienen. Dit geldt ook voor de mobiele espresso-apparaten, hiervoor is geen stroom- of wateraansluiting nodig, waardoor deze overal gebruikt kunnen worden.

Buiten Amsterdam, of bij grotere evenementen, nemen ze liever de Piaggo Espressobar mee. Hierin is een espresso-apparaat gebouwd uit de jaren ‘60, waarmee ze een grote hoeveelheid koffie kunnen maken in korte tijd omdat dit apparaat 4 groepen heeft.

Barista op locatie inhuren

Een extra barista of een assistent inhuren is mogelijk. Zeker als je bijvoorbeeld voor meer dan 100 gasten tegelijkertijd koffie wil serveren.

Koffiebonen

De gebruikte koffiebonen zijn 80% Arabica en komen uit Ethiopië, Brazilië en Colombia.

Overzicht diensten

Contactgegevens

Contact:
Telefoon: +31 (0) 6 51 42 77 49
Email: info@espressi.nl
Website: espressi.nl

Bedrijf is gevestigd in:
Land: Nederland
Provincie: Noord-Holland
Gemeente: Amsterdam

Jouw koffie op locatie of barista met Mister Barish? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want met Mister Barish lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .