Kopi koffie: op locatie met een Indonesisch tintje
03 oktober 2018 
1 min. leestijd

Kopi koffie: op locatie met een Indonesisch tintje

Er zit niet alleen een Indonesisch tintje in de titel, ook de eigenaresse van Kopi Koffie, Evelien, is Indonesisch, net als de meeste van de gebruikte koffiebonen. Het Indonesische koekje bij de koffie is ook erg belangrijk.

In Indonesië komen familie, eten en drinken op een gedeelde eerste plaats, dus is ze opgegroeid met een liefde voor eten en drinken. Het idee voor Kopi Koffie kwam pas iets later, toen ze een Volkswagen T2 bus kocht om op te knappen en bedacht dat deze prima omgebouwd kon worden tot FoodTruck voor de meeste locaties.

Inhoudsopgave

Koffie op locatie
Barista op locatie inhuren
Koffiebonen
Overzicht diensten
Contactgegevens

Koffie op locatie

Bij Kopi koffie ontstond tijdens het sleutelen aan de bus het idee om de bus om te toveren in een FoodTruck, waardoor koffie op locatie verkocht kon worden. Met behulp van een uitschuifbare koffiebar en een espressomachine met twee verschillende koffiemolens bedient Evelien haar klanten.

Mocht de bus niet passen op de locatie van je evenement, kan het espressomachine ook geïnstalleerd worden op een meubel van jezelf of een meegebracht meubel. Naast espresso’s en cappuccino’s zijn er ook Indonesische specialiteiten beschikbaar.

Barista op locatie inhuren

Bij Kopi koffie is een barista op locatie inhuren zonder koffiebar niet mogelijk.

Koffiebonen

De koffiebonen die Kopi koffie gebruikt komen voornamelijk uit Indonesië. Hier is Evelien zelf op bezoek geweest bij de plantages en fabrieken.

Overzicht diensten

Contactgegevens

Contact:
Telefoon: +31 (0) 6 308 98 625
Email: info@kopikoffie.nl
Website: kopikoffie.nl

Bedrijf is gevestigd in:
Land: Nederland
Provincie: Friesland
Gemeente: Leeuwarden

 

Jouw koffie op locatie of barista met Mister Barish? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want met Mister Barish lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .