Lekker Bakkie: koffie met barista foodtrucks op jouw locatie
28 september 2018 
1 min. leestijd

Lekker Bakkie: koffie met barista foodtrucks op jouw locatie

Lekker Bakkie heeft een beetje een dubbele betekenis. Het koffie op locatie concept is ontstaan toen de liefde voor klassieke auto’s en de liefde voor lekkere koffie met elkaar vermengd raakten. Door de verschillende koffiebars kunnen ze op elke locatie zorgen dat jij en je gasten voorzien zijn van een heerlijk kopje koffie.

Inhoudsopgave

Koffie op locatie
Barista op locatie inhuren
Koffiebonen
Overzicht diensten
Contactgegevens

Koffie op locatie

Een logisch vervolg van bovenstaand verhaal is natuurlijk dat er een koffie foodtruck werd gemaakt door een espressomachine achterin te installeren. Dit geeft een opmerkelijk contrast, omdat de buitenzijde nostalgisch is en aan vroeger doet denken, terwijl het interieur (het koffie-apparaat) high-tech en nieuwe is.

Er kwamen al snel meer koffiewagens. Inmiddels rijden er wel vier rond van Lekker Bakkie. Een daarvan is een Oldtimer, welke dan ook het grootst is. Daarnaast hebben ze een bakfiets, een ‘Piccolo’ oftewel een driewieler uit ‘68 en het BolderBakkie, dat vroeger een fietskar was.

Voor bij de koffie kunnen er ook versnaperingen geregeld worden, waarvan muffins of petit fours ook nog gepersonaliseerd kunnen worden met bijvoorbeeld het logo van je bedrijf. Ook de koffiebekers kunnen gepersonaliseerd worden, Lekker Bakkie kan zelfs helpen bij het ontwerp hiervoor.

Barista op locatie inhuren

Een barista op locatie inhuren zonder koffiebar is bij Lekker Bakkie niet mogelijk.

Koffiebonen

Er is niets bekend over de soort koffiebonen van Lekker Bakkie. De veronderstelling is dat ze lekker zijn. 🙂

Overzicht diensten

Contactgegevens

Contact:
Telefoon: +31 (0) 6 4607 1041
Email: info@lekker-bakkie.nl
Website: lekker-bakkie.nl

Bedrijf is gevestigd in:
Land: Nederland
Provincie: Groningen
Gemeente: Winschoten

Jouw koffie op locatie of barista met Mister Barish? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want met Mister Barish lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .