Bean Brothers: naast koffie zetten ook barista workshop op locatie
26 september 2018 
1 min. leestijd

Bean Brothers: naast koffie zetten ook barista workshop op locatie

Bean Brothers serveert niet alleen in Nederland, maar zelfs door heel Europa. Als je geïnteresseerd bent om zelf thuis of op jouw voorkeur locatie als een ware barista koffie te kunnen maken, geven ze barista workshops. Ook als horeca-eigenaar of medewerker kan je hier terecht voor professionele trainingen.

Inhoudsopgave

Koffie op locatie
Barista op locatie inhuren
Koffiebonen
Overzicht diensten
Contactgegevens

Koffie op locatie

Met behulp van een Italiaanse Piaggio, een koffiebakfiets en mobiele koffiebars maken ze heerlijke koffie op locatie. Ze zijn zelfs 5e geworden in de koffie top 100! De Piaggio Classico kan aan twee zijden bediend worden, waardoor er zelfs met 4 barista’s tegelijk gewerkt kan worden voor een hoge capaciteit.

De nostalgische bakfiets kan net als de Piaggio zowel buiten als binnen geplaatst worden, hier kunnen 2 barista’s mee aan de slag. De mobiele koffiebar is te personaliseren: je kan je logo op de voorkant laten plaatsen en je hebt de keuze uit een witte of houten uitvoering, waarachter 1 of 2 barista’s de koffie kunnen verzorgen.

Barista op locatie inhuren

De barista’s van Bean Brothers zijn alleen met koffiebar in te huren.

Koffiebonen

De koffiebonen worden rechtstreeks van de boer gekocht. Ze vliegen overal heen om op zoek te gaan naar de beste bonen voor een eerlijke prijs. Zo hebben ze bijvoorbeeld koffies uit Nicaragua en Brazilië, die je ook via de webshop kunt bestellen.

Overzicht diensten

Contactgegevens

Contact:
Telefoon: +31 (0) 40 75 10 707
Email: info@beanbrothers.nl
Website: beanbrothers.nl

Bedrijf is gevestigd in:
Land: Nederland
Provincie: Noord-Brabant
Gemeente: Eindhoven

Jouw koffie op locatie of barista met Mister Barish? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want met Mister Barish lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .