Casa barista: espresso specialist op locatie
17 september 2018 
1 min. leestijd

Casa barista: espresso specialist op locatie

Naast het concept Coffee on Wheels, waarbij een barista op locatie koffie schenkt op je evenement, worden ook koffie workshops aangeboden op de Koffie Academy. Er is ook een webshop waar je koffie en apparatuur kan kopen. Ook kan er iemand bij je langslopen om alle ins en outs van een espressoapparaat uit te leggen, die je vervolgens bij deze persoon aan kan schaffen, als een live handleiding.

Inhoudsopgave

Koffie op locatie
Barista op locatie inhuren
Koffiebonen
Overzicht diensten
Contactgegevens

Koffie op locatie

Naast een gastheer of gastvrouw die koffie maakt, is de barista ook een aanspreekpunt voor koffiegerelateerde vragen en leuke verhalen. De klassieke Vespa scooters maken het nog nèt iets Italiaanser en ook een eyecatcher op bijvoorbeeld een beurs.

Omdat de warme dranken ter plekke bereid worden, kan er rekening gehouden worden met de wensen van de klant. De barista’s zijn verspreid door het land, waardoor in heel Nederland en Vlaams-België door hen koffie geschonken kan worden.

Barista op locatie inhuren

Er is geen mogelijkheid om enkel een barista in te huren.

Koffiebonen

Samen met jou wordt er gekozen tussen MaCafe, MaCafe Café Crème, Milano of Classic. Dit zijn verschillende blends, ieder heeft immers zijn eigen smaak in koffie. Op verzoek worden er ook biologische bonen gebruikt of specialty koffie gemaakt.

Overzicht diensten

Contactgegevens

Contact:
Telefoon: –
Email: info@casabarista.nl
Website: casabarista.nl

Bedrijf is gevestigd in:
Land: Nederland
Provincie: Noord-Holland
Gemeente: Amsterdam

 

Jouw koffie op locatie of barista met Mister Barish? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want met Mister Barish lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .