Vilter Coffee: pure beleving op locatie
26 september 2018 
1 min. leestijd

Vilter Coffee: pure beleving op locatie

Vilter Coffee serveert op espresso gebaseerde ook filterkoffie op locatie. Dat doen ze met een V60 apparaat, daar komt de V in Vilter vandaan. Ze willen graag samen met jou op zoek gaan naar jouw lievelingskoffie. In Leidschendam hebben zij een koffiebar, waar je ook kan ontbijten en lunchen. Er worden ook workshops gegeven, voor als je graag wat ervaring als barista op wil doen.

Inhoudsopgave

Koffie op locatie
Barista op locatie inhuren
Koffiebonen
Overzicht diensten
Contactgegevens

Koffie op locatie

Met vier verschillende mobiele koffiebars is er voor elk evenement wel een geschikte bar. Ze beschikken over een ‘Vilter Van’, een caravan die is omgebouwd tot espressobar. Daarnaast zijn er 2 vintage koffiebarren waarvan eentje uit twee delen bestaat en de andere heeft wieltjes. Last but not least, een coffeebar met een industriële uitstraling.

De barista’s kunnen niet alleen hele goede koffie maken, maar zijn ook uitstekende hosts. Voor zowel een vriendelijk praatje of al je vragen over koffie kan je bij hen terecht.

Barista op locatie inhuren

Je kan geen barista inhuren zonder mobiele koffiebar.

Koffiebonen

Voor het zetten van deze koffie op locatie gebruik Vilter uitsluitend bonen van top kwaliteit. Deze zijn gebrand door lokale ondernemers.

Overzicht diensten

Contactgegevens

Contact:
Telefoon: +31 (0) 6 508 55 418
Email: info@viltercoffee.nl
Website: viltercoffee.nl

Bedrijf is gevestigd in:
Land: Nederland
Provincie: Zuid-Holland
Gemeente: Leidschendam

 

Jouw koffie op locatie of barista met Mister Barish? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want met Mister Barish lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .