Paletti espressobar: mobiele koffiebars en barista’s
18 september 2018 
1 min. leestijd

Paletti espressobar: mobiele koffiebars en barista’s

Paletti is werkzaam in heel Nederland en in Vlaanderen. Hier werken zij met gecertificeerde barista’s op zakelijke en privé-evenementen om samen een heerlijk kopje koffie te maken voor je gasten of klanten op jouw locatie. Voor de verste koffie wordt er gebruik gemaakt van ‘on demand’ malers, waarbij de bonen per kopje gemalen worden.

Inhoudsopgave

Koffie op locatie
Barista op locatie inhuren
Koffiebonen
Overzicht diensten
Contactgegevens

Koffie op locatie

Het Paletti aanbod van mobiele koffiebars bestaat uit een oldtimer food truck, een Italiaanse Piaggio (Tuktuk) en compacte mobiele barren. Een kundige barista maakt hiermee heerlijke Italiaanse koffie op locatie.

Het is ook mogelijk om te kiezen voor het ‘Caffé Italiano’, waarbij je naast een koffiebar ook een zingende barista krijgt, om die Italiaanse sfeer extra aan te sterken. Sta je liever zelf achter het espressomachine? Dan kan je ook alleen het apparaat huren zonder barista, zodat je persoonlijk al je gasten van koffie kan voorzien.

Barista op locatie inhuren

Wanneer je zelf al over een bar en/of halfautomatische espressomachine beschikt, kan je ook alleen een barista huren. Hij of zij zal de gasten of klanten hartelijk ontvangen en een kopje koffie aanbieden.

Koffiebonen

De koffiebonen die gebruikt worden zijn 100% Arabica, een zelf samengestelde blend met bonen uit Ethiopië, Guatemala en Brazilië.

Overzicht diensten

Contactgegevens

Contact:
Telefoon: +31 (0) 6 167 78 006
Email: info@paletti-espressobar.nl
Website: paletti-espressobar.nl

Bedrijf is gevestigd in:
Land: Nederland
Provincie: Noord-Brabant
Gemeente: Ulvenhout

 

Jouw koffie op locatie of barista met Mister Barish? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want met Mister Barish lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .