Flying Barista: passie voor koffie en mensen
Koffie & barista op locatie
Tim Van Tittelboom
Koffie & barista op locatie
12/19/2018
1 min
2

Flying Barista: passie voor koffie en mensen

12/19/2018
1 min
2

Flying Barista heeft voordeel door de achtergrond van de eigenaresse. In de zorg heeft Christel ervaren dat passie en ontspanning belangrijk zijn. Koffie en thee zijn dranken die overal ter wereld bekend zijn en verbinden mensen hierdoor ook. Met haar passie voor koffie wil ze mensen samenbrengen en eventjes laten genieten van een momentje dat ze kunnen delen. Op haar website schrijft ze ook leuke stukjes in een blog, waardoor je haar ervaringen kan lezen.

Inhoudsopgave

Koffie op locatie
Barista op locatie inhuren
Koffiebonen
Overzicht diensten
Contactgegevens

Koffie op locatie

De gecertificeerde barista’s draaien hun hand niet om voor een heerlijk romige cappuccino met latte art, een stevige espresso of lekkere filterkoffie voor je evenement. Naast geweldige barista’s zijn deze mannen ook uitstekende gastheren, die zowel binnen als buiten voor je aan de slag kunnen met hun mobiele koffiebar. Hun bar bestaat uit drie delen, waardoor de opstelling makkelijk aan te passen is aan de locatie en het evenement. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld je logo aan de voorzijde van de bar te plaatsen.

Barista op locatie inhuren

Iemand nodig om de koffie te maken bij bijvoorbeeld je beursstand? Jij kan je focussen op je klanten, terwijl een barista de koffie verzorgt. De barista verwelkomt iedereen met een kopje koffie, wat voor een heel andere beleving zorgt op je stand.

Koffiebonen

Er zijn geen details bekend over de koffiebonen die worden gebruikt.

Overzicht diensten

Contactgegevens

Contact:
Telefoon: +31 6 1033 0172
Email: info@flyingbarista.nl
Website: flyingbarista.nl

Bedrijf is gevestigd in:
Land: Nederland
Provincie: Flevoland
Gemeente: Dronten

 

Jouw koffie op locatie of barista met Mister Barish? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want met Mister Barish lees en leer je alles over koffie!

Reacties
Categorieën