Barista Brothers gekenmerkt door gastvrijheid, kennis en perfectie
Koffie & barista op locatie
Tim Van Tittelboom
Koffie & barista op locatie
12/12/2018
1 min
0

Barista Brothers gekenmerkt door gastvrijheid, kennis en perfectie

12/12/2018
1 min
0

Paul en Frans, twee broers, begonnen in 2009 hun eigen mobiele koffiebar de Barista Brothers. Paul heeft een opleiding gedaan tot gastheer, waardoor hij alles wil weten van de producten die hij zijn klanten voorschotelt. Alles moet tot in de puntjes verzorgd zijn en iedereen kan precies krijgen waar ze om vragen. Frans is een gepassioneerde barista, die al meerdere keren hoog eindigde in barista competities en zelfs een prijs won in 2016. In elk kopje koffie zoekt hij naar perfectie met zijn vernieuwende ideeën en werklust. Naast koffie zetten op locatie kun je bij deze jongens ook terecht voor een barista cursus, latte art workshop of gewoon voor een lekkere koffieproeverij.

Inhoudsopgave

Koffie op locatie
Barista op locatie inhuren
Koffiebonen
Overzicht diensten
Contactgegevens

Koffie op locatie

De gecertificeerde barista’s draaien hun hand niet om voor een heerlijk romige cappuccino met latte art, een stevige espresso of lekkere filterkoffie voor je evenement. Naast geweldige barista’s zijn deze mannen ook uitstekende gastheren, die zowel binnen als buiten voor je aan de slag kunnen met hun mobiele koffiebar. Hun bar bestaat uit drie delen, waardoor de opstelling makkelijk aan te passen is aan de locatie en het evenement. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld je logo aan de voorzijde van de bar te plaatsen.

Barista op locatie inhuren

Iemand nodig om de koffie te maken bij bijvoorbeeld je beursstand? Jij kan je focussen op je klanten, terwijl een barista de koffie verzorgt. De barista verwelkomt iedereen met een kopje koffie, wat voor een heel andere beleving zorgt op je stand.

Koffiebonen

Er zijn geen details bekend over de koffiebonen die worden gebruikt.

Overzicht diensten

Contactgegevens

Contact:
Telefoon: +31 (0) 6 23890147
Email: info@baristabrothers.nl
Website: baristabrothers.nl

Bedrijf is gevestigd in:
Land: Nederland
Provincie: Gelderland
Gemeente: Hattem

Jouw koffie op locatie of barista met Mister Barish? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want met Mister Barish lees en leer je alles over koffie!

Reacties
Categorieën