Barista Company: the hospitality specialists
14 september 2018 
1 min. leestijd

Barista Company: the hospitality specialists

Al bij de eeuwwisseling begon de zoektocht naar het geheim van de beste koffie op locatie. Hieruit ontstond Barista Company, waar inmiddels naast koffie ook andere drankjes op het menu staan zoals smoothies en cocktails. Het team bestaat uit gecertificeerde, ervaren barista’s.

Inhoudsopgave

Koffie op locatie
Barista op locatie inhuren
Koffiebonen
Overzicht diensten
Contactgegevens

Koffie op locatie

Voor festivals zijn er, naast een enorme mobiele koffiebar van 10 meter breed, ook verschillende unieke FoodTrucks. Met omgebouwde auto’s, bakfietsen, werktafels en nog veel meer mogelijkheden is er voor elk evenement wel een geschikte koffiebar. Uiteraard heet de barista ook iedereen welkom en zijn ze beoefend in de latte art.

Barista op locatie inhuren

Heb je zelf alle benodigdheden al, maar wil je niet zelf de hele tijd achter de espressomachine staan? Dan kan je ook een barista inhuren die je ter plekke komt helpen. Ben je geïnteresseerd om het wèl zelf te doen of onder de indruk van de skills van de barista, dan biedt Barista Company via hun Dutch Coffee Academy ook (opfris)cursussen aan om het zelf onder de knie te krijgen.

Koffiebonen

Over de koffiebonen zijn er geen gegevens bekend.

Overzicht diensten

Contactgegevens

Contact:
Telefoon: +31 (0) 294 230808
Email: info@baristacompany.com
Website: baristacompany.com

Bedrijf is gevestigd in:
Land: Nederland
Provincie: Utrecht
Gemeente: Nieuwersluis

Jouw koffie op locatie of barista met Mister Barish? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want met Mister Barish lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .