Milano’s: meer tijd voor jouw gasten onder het genot van een kopje koffie
27 oktober 2018 
1 min. leestijd

Milano’s: meer tijd voor jouw gasten onder het genot van een kopje koffie

Milan van de Burgt, de eigenaar van Milano’s, is een jonge ondernemer die erg gepassioneerd is over koffie. Met een Italiaanse Piaggio serveert hij allerlei verschillende koffies en terwijl iedereen voorzien wordt van een lekker kopje koffie heb jij meer tijd over om je bezig te houden met je gasten.

Inhoudsopgave

Koffie op locatie
Barista op locatie inhuren
Koffiebonen
Overzicht diensten
Contactgegevens

Koffie op locatie

Vanuit een Piaggio Classico wordt heerlijke koffie, espresso, cappuccino en latte’s geschonken met een Italiaans cantuccini erbij. Naar wens kunnen dit ook tal van andere zoetigheden of baksels zijn. De Piaggio komt als mobiele koffiebar overal in Nederland, Duitsland of België terecht. Mocht je locatie niet groot genoeg zijn voor de koffiewagen, dan zijn er ook mobiele koffiebars beschikbaar, die compacter zijn en dus op elke gewenste locatie passen.

Stroom kan voorzien worden via een aggegraat, maar het is goedkoper voor jezelf (en handiger voor hen) om een stroomvoorziening te regelen wanneer mogelijk. Er zijn verschillende opties voor extra’s, zoals een theetuintje waar je zelf je thee kan knippen, een extra barista of likeurtjes.

Barista op locatie inhuren

Milano’s komt alleen maar met een barista en een mobiele koffiebar. Het is niet mogelijk om alleen een barista in te huren.

Koffiebonen

Er is niets bekend over de gebruikte koffiebonen.

Overzicht diensten

Contactgegevens

Contact:
Telefoon: +31 (0)6 25 00 07 06
Email: info@milanos.nl
Website: milanos.nl

Bedrijf is gevestigd in:
Land: Nederland
Provincie: Noord-Brabant
Gemeente: Eindhoven

 

Jouw koffie op locatie of barista met Mister Barish? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want met Mister Barish lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .