Piaccino: met koffie beleving en sfeer creëren
27 september 2018 
1 min. leestijd

Piaccino: met koffie beleving en sfeer creëren

Piaccino serveert door heel Nederland koffie met de Piaggio op locatie. Ze staan regelmatig op festivals omdat de koffiecultuur evolueert: mensen gaan naar festivals en andere evenementen voor hun plezier, om te genieten.

Een kopje koffie uit een automaat volstaat niet bij die ervaring, het voedsel en het drinken moet ook van hoger niveau zijn om op te leven naar het niveau van de sfeer eromheen. En dat is nou precies wat Piaccino wil doen.

Inhoudsopgave

Koffie op locatie
Barista op locatie inhuren
Koffiebonen
Overzicht diensten
Contactgegevens

Koffie op locatie

De Piaggio heeft kleine afmetingen, dus kan vrijwel overal op elke locatie binnen of buiten staan. Naast koffie zijn er ook diverse soorten thee, warme chocomel of frappuccino (afhankelijk van het seizoen) en verschillende baksels verkrijgbaar. Uitgebreider is optioneel met een ‘biologisch pakket’ met o.a. biologisch afbreekbare bekers, sojamelk en biologische koffiebonen. De Piaggio kan ingezet worden voor privé-aangelegenheden, maar natuurlijk ook voor bijvoorbeeld promotie-evenementen, beurzen of jubilea.

Barista op locatie inhuren

De Piaggio en barista horen samen. Een barista kan niet afzonderlijk ingehuurd worden.

Koffiebonen

Op aanvraag kan er koffie gemaakt worden met bonen met het Rainforest Alliance keurmerk.

Overzicht diensten

Contactgegevens

Contact:
Telefoon: +31 (0) 6 296 235 00
Email: info@piaccino.nl
Website: piaccino.nl

Bedrijf is gevestigd in:
Land: Nederland
Provincie: Gelderland
Gemeente: Arnhem

 

Jouw koffie op locatie of barista met Mister Barish? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want met Mister Barish lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .