Flowers & Powers: voor bloemen, koffie en chocola
04 juli 2019 
1 min. leestijd

Flowers & Powers: voor bloemen, koffie en chocola

Bij de naam Flowers & Powers denk je niet bepaald aan een koffiebar. Vanaf nu is dat echter wel aan te raden. Behalve voor bloemen en planten kan je hier namelijk ook terecht voor een lekker kopje koffie. Aan de De Clerqstraat 24, daar is dit brede assortiment te vinden.

Inhoudsopgave

Indruk en ambiance
De koffie en lekkers voor erbij
Wifi en werken
Adres, openingstijden en contact
Andere koffiebars in de buurt

Indruk en ambiance

Ga je op zoek naar een geurig bloemetje en combineer je dat met een lekker ruikende kop koffie? Of ga je gezellig koffiedrinken en loop je naar buiten met een mooie plant? Het kan allemaal bij Flowers & Powers.

Zodra je de winkel binnenstapt word je bijna overweldigd door het gevarieerde, kleurrijke aanbod aan bloemen en planten. Als je hier niet slaagt, slaag je nergens. Je kan de bloemen in boeketvorm kopen maar ook per stuk.

Met drie tafeltjes is dit weliswaar een erg klein koffiebarretje maar de kwaliteit van de koffie is prima. Het vriendelijke personeel neemt jouw bestelling op, en na het serveren kan je gaan genieten.

De koffie en lekkers erbij

Wie wil dat nou niet: koffiedrinken terwijl je uitzicht iedere keer weer anders is door het prachtige aanbod aan bloemen? Bij Flowers & Powers maalt men verse koffie van Mocca d’Or. Met de keuze voor biologische amandel- of koeienmelk én suiker of honing heb je zelf ook nog invloed op de smaak. Zonder toevoeging proef je uiteraard het meeste van die kwaliteitskoffie.

Heb je al genoeg koffie op vandaag? Thee, chocomelk of biologische frisdrank is hier een goed alternatief. Je verwacht het misschien niet, maar bij Flowers & Powers staan croissantjes en gebak ook op de kaart. O ja, en fair trade chocola!

PS Vergeet je bestelde en reeds betaalde bloemetje niet!

Wifi en werken

Het is hier niet mogelijk om te werken.

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
Flowers & Powers
De Clercqstraat 24h
1052 NE Amsterdam

Openingstijden:
Maandag: gesloten
Dinsdag: 10:00 – 19:00
Woensdag: 10:00 – 19:00
Donderdag: 10:00 – 20:00
Vrijdag: 10:00 – 19:00
Zaterdag: 10:00 – 19:00
Zondag: 10:00 – 19:00

Contact:
Telefoon: +31 (0) 20 786 1947
Website: flowersandpowers.nl

Altijd al koffiebars willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want met Mister Barish lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .