Coffeebar Mok: leuke sfeer, lekker koffie en ideale kinderhoek
10 september 2018 
in Koffie
1 min. leestijd

Coffeebar Mok: leuke sfeer, lekker koffie en ideale kinderhoek

Coffeebar Mok met een typische Nederlandse naam is gelegen in Amsterdam-Noord. De eigenaresse is een Amsterdamse met Turkse roots. Dat laatste is zichtbaar op het gevarieerde menu, en te proeven natuurlijk. Koffiebar Mok is een gezellige huiskamer aan het water, waar goede koffie wordt geschonken.

Inhoudsopgave

Indruk en ambiance
De koffie en lekkers voor erbij
De buurt
Wifi en werken
Adres, openingstijden en contact
Andere koffiebars in de buurt

Indruk en ambiance

Deze koffiebar ligt op een industrieterrein aan het Gedempte Hamerkanaal. Binnen neem je plaats op één van de vintage banken of in een hangstoel. Aan de kinderen hebben ze bij Mok ook gedacht: er is een heuse, leuk ingerichte kinderhoek! De sfeer is relaxed en gezellig, de bediening vriendelijk, de service goed. Wel goed om te weten dat het hier gebruik is dat je zelf aan de bar bestelt.

Dit gedeelte van Amsterdam-Noord was lange tijd het lelijke eendje van de stad, maar is in vrij korte tijd veranderd in een hippe buurt. Koffiebar Mok past daar prima in. Hun gasten zijn een doorsnee van de samenleving: van jonge hipsters tot oudere stellen, van rasechte Amsterdammers tot typische toeristen, je vindt ze hier allemaal. In deze voormalige en uitgebouwde garagebox ontmoet je elkaar om bij te praten, samen te lunchen, een zakelijke bespreking te houden of gewoon relaxed te zitten.

De koffie en lekkers erbij

Zoals je van een koffiebar mag verwachten krijg je hier lekkere koffie. Het maakt daarbij niet uit of je kiest voor een espresso of latte macchiato: de kwaliteit is goed. Uiteraard kan je ook kiezen voor thee of één van hun biologische sapjes.

Daarnaast is er aan lekker eten en een ruime keuze daarin geen gebrek bij Mok. Zo heeft men een aantal belegde broodjes op de kaart staan, zoals met zalm of rosbief. De Turkse invloed is bijvoorbeeld heel herkenbaar bij de linzensoep en natuurlijk serveert men ook Turks brood. Dit laatste krijg je ook bij het eipannetje met knoflookvlees. Kijk op de kaart voor andere soepen. Een andere heerlijke keuze is hun groentepannetje. Verder kan je ook kiezen voor een tosti, pannenkoeken, een wrap, tonijnbrood, bladerdeeg met fetakaas en spinazie, of een lekker stuk taart. Niets teveel gezegd toch?

De buurt

Coffeebar Mok is gelegen aan een industrieterrein aan het Gedempte Hamerkanaal. In Noord is dit de opkomende buurt.

Wifi en werken

Door de ruimte is het bij Mok goed en aangenaam werken.

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
Coffeebar Mok
Gedempt Hamerkanaal 75,
1021 KP Amsterdam-Noord

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 09.00 tot 18.00
Zaterdag en zondag: 11:00 tot 17:00

Contact:
Telefoon: –
Website: coffeebarmok.nl

Andere koffiebars in de buurt

The Coffee Virus

Altijd al koffiebars willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want met Mister Barish lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .