The Coffee Virus - Science park: Koffie en start ups
06 augustus 2018 
in Koffie
1 min. leestijd

The Coffee Virus - Science park: Koffie en start ups

The Coffee Virus in het Amsterdam Science park is de tweede vestiging van deze succesvolle koffiebar. Net zoals in Amsterdam Noord wordt hier de beste espresso en filterkoffie gezet. Maar is het ook de plek om te lunchen, te werken en het ontmoeten van mede ondernemers.

Inhoudsopgave

Indruk en ambiance
De koffie en lekkers voor erbij
De buurt
Wifi en werken
Adres, openingstijden en contact

Indruk en ambiance

De energie van The Coffee Virus en de start up scene zijn een goede match. Het is een koffiebar gericht op het ontmoeten van mensen en geïnspireerd werken. Er is een mix van lange tafels om samen te werken en kleinere tafels om individueel te werken. Maar ook voor een koffie meeting waarbij het makkelijk is om over te schakelen naar een lekkere lunch.

De koffie en lekkers erbij

The Coffee Virus in Amsterdam staat bekend voor de beste koffie en dat is in het Science Park niet anders. Ook hier werken ze met een ruime keuze aan koffiebonen van verschillende roasters. Meestal hebben ze 2 espresso roast en 3 voor filterkoffie.

Daarom is het de plek om te beginnen met een filterkoffie. Laat je verrassen door een Kalita, V60, Aeropress, Chemex of Syphon. Zo’n keuze aan filter zetmethodes is zeldzaam in Amsterdam. Vertel je smaakvoorkeur aan de barista en ontdek het diverse smakenpalet dat koffie rijk is.

Maar ook de koffiebar om eens een pure espresso te drinken of een flat white die een sterkere koffiesmaak heeft.

Het is hier niet alleen maar koffie want het menu staat vol lekkere lunch happen.

De buurt

Het Science park is gelegen in Amsterdam Oost op het terrein van de Universiteit van Amsterdam. Ideaal gelegen waar de A1 en de A10 samenkomen.

Wifi en werken

The Coffee Virus Science Park is de perfect plek om in een aangename sfeer te werken.

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
The Coffee Virus
Science Park 608
1098 XH Amsterdam-Oost

Openingstijden:
ma t/m vrijdag: 9.00 tot 16.30
zaterdag en zondag: Gesloten

Contact:
Telefoon: +31 (0)6 832 60 887
Website: thecoffeevirus.nl

Altijd al koffiebars willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want met Mister Barish lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .