Hartje Oost in Amsterdam-Oost: Koffie, lunch en mooie merken
08 juni 2018 
in Koffie
2 min. leestijd

Hartje Oost in Amsterdam-Oost: Koffie, lunch en mooie merken

Hartje Oost is de ultieme koffiebar voor de vrouw. Een echte hotspot voor koffie en lunch maar ook de mooiste merken. Dan hebben we het over kleding. Hartje Oost is een boetiek en een koffiebar in 1. Hoe leuk is dat!? De koffieboetiek past helemaal in het opkomende Amsterdam-Oost, waar de tofste koffiebars en hipste winkels worden geopend.

Als vrouw moet je hier echt een keer zijn geweest. Ook ideaal om je partner mee naar toe te nemen. Dan kan jij shoppen terwijl hij geniet van z’n koffie en krantje.

Inhoudsopgave

Indruk en ambiance
De koffie en lekkers voor erbij
De buurt
Wifi en werken
Adres, openingstijden en contact

Indruk en ambiance

Bij Hartje Oost word je hartelijk en liefdevol ontvangen door 2 ontzettend leuke dames. Voor Amsterdamse begrippen is het best ruim. Je wandelt binnen in een nogal nostalgische, industriële omgeving. Ook al is het eerste gedeelte de koffiebar of koffiehuis zoals ze het zelf noemen, je merkt meteen dat het veel meer is. Want je ziet mooie spullen die met zorg zijn uitgekozen. De sfeer is goed en het lijkt hier altijd gezellig druk te zijn. Hartje Oost is de ideale plek om af te spreken en om bij te praten. Maar neem gerust je laptop mee om in een inspirerende omgeving te werken.

Boetiek koffiebar Hartje Oost in Amsterdam

Achterin de boetiek koop je kleding en accessoires

Er komen mensen binnen die alleen wat komen rondkijken naar de kleding, schoenen, accessoires, verzorgingsproducten en hebbedingetjes. De nadruk ligt voornamelijk op handgemaakt, inspirerend, vintage en eerlijke producten. Het is een plek om voor jezelf leuk te shoppen of voor een mooi cadeau. Sowieso wandel je met goede inspiratie en energie buiten. In de zomer kan je buiten zitten op het terras voor de winkel. Echt veel meer dan een koffiebar. Hier moet je zijn geweest.

De koffie en lekkers erbij

De koffie is lekker. Hiervoor werken ze samen met een andere Amsterdamse koffiebar. Two for joy coffee roasters, deze koffiebranderij levert de koffiebonen. Voor elk dagdeel kan je hier komen eten. Zo heb je ontbijt, broodjes, taartjes, sapjes, salades en soepen. De meeste lekkernijen worden huisgemaakt of geleverd door lokale ondernemers. Het broodje hummus met mozzarella is echt verrukkelijk. Alles is super vers en gezond is de boventoon. En er is ook bier en wijn!

Koffiebar boetiek Hartje Oost

In deze koffieboetiek drink je koffie en koop je kleding

Je merkt wel dat de espresso niet gemaakt wordt door de echt gepassioneerde barista. Maar hier gaat het concept niet over. De koffie is niet subliem maar wel van uitstekende kwaliteit. De samenwerking met Two for joy is heel slim gedaan.

Je cappuccino en latte macchiato kan ook worden gezet met soja, kokos, haver of amandelmelk.

De buurt

Deze koffieboetiek is een absolute aanwinst voor de Javastraat. Hartje Oost past perfect in deze multiculturele omgeving.

Wifi en werken

Het is meer een kledingwinkel waar je lekkere koffie kan drinken dan een plek om te werken. Met je laptop ben je hier niet op de juiste plaats.

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
Hartje Oost
Javastraat 23
1094 GZ Amsterdam-Oost

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag: 8 tot 18.00
Weekend: 9 tot 18

Contact:
Telefoon: +31 (0) 20 233 21 37
Website: www.hartjeoost.nl

Altijd al koffiebars willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want met Mister Barish lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .