The village - Coffee & Music: koffiebar met live muziekoptredens
13 oktober 2019 
1 min. leestijd

The village - Coffee & Music: koffiebar met live muziekoptredens

The Village Coffee & Music, zoals deze koffiebar volledig uitgeschreven heet, is een koffiebar aan de gezellige Utrechtse Voorstraat. The Village is overigens niet zomaar een koffiezaak: in 2013 werd deze stoere koffiespot met livemuziek uitgeroepen tot beste koffiezaak van heel Nederland!

Inhoudsopgave

Indruk en ambiance
De koffie en lekkers voor erbij
Adres, openingstijden en contact
Andere koffiebars in de buurt

Indruk en ambiance

Wat al snel opvalt als je even bij The Village bent, is het enthousiasme van de barista’s. Koffie is niet hun werk maar hun passie. Het publiek dat je bij The Village ontmoet, is zeer divers: jong en oud, student en zzp’er. Studenten bezoeken trouwens vooral ook hun andere locatie. Niet zo gek als we je vertellen dat deze koffiespot is gevestigd op het Utrecht Science Park.

Er heerst hier een relaxte, gemoedelijke sfeer, wat vast ook komt door de leuke mix van mensen. Je kan je koffie drinken in stoelen waar je uren in zou kunnen blijven zitten. Met je laptop bij je kan je wellicht beter plaats nemen aan één van de tafels.

Als muziekliefhebber kom je bij The Village al helemaal aan je trekken. Regelmatig zijn er liveoptredens, en wees gerust: ook jouw genre komt zeker voorbij. Goed om te weten als je hier komt bijpraten of werken: muziek is hier net zo belangrijk als koffie.

De koffie en lekkers erbij

Ben je liefhebber van Ristretto? Dan moet je zeker die bij The Village eens nemen. Nog een bak? Ook de Macchiato mag absoluut worden genoemd. Vergeten we toch bijna de dubbele Espresso! Aanrader! Drink je liever zwarte koffie? Met de French Press van The Village proef je weer hoe echte koffie hoort te smaken. Ook de theedrinkers zijn hier van harte welkom. Men biedt keuze uit diverse verse theesoorten. Had je al genoeg koffie en thee gehad vandaag? Neem dan een sapje, heerlijk!

Bij The Village kan je prima ontbijten, met bijvoorbeeld yoghurt met muesli. Wil je op de Franse tour? Bestel dan een croissant of pain au choco. Voor meer keuze verwijzen we je naar de twee vestigingen. Vraag gerust welk lekkers er vandaag op de kaart staat, voor zover je dat nog niet in de vitrine had gezien natuurlijk.

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
The village, Coffee & Music
Voorstraat 44-46
3512 AP Utrecht

Openingstijden:
Maandag – Vrijdag: 8:00 – 18:00
Zaterdag: 9:00 – 18:00
Zondag: 10:00 – 18:00

Contact:
Telefoon: +31 (0) 30 236 9400
Website: thevillagecoffee.nl

Altijd al koffiebars willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want met Mister Barish lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .