30ml Coffee Roasters in de Zadelstraat, kwaliteitskoffie met uitzicht op de Dom.
16 september 2019 
2 min. leestijd

30ml Coffee Roasters in de Zadelstraat, kwaliteitskoffie met uitzicht op de Dom.

We horen je denken: Coffee Roasters zat toch al in Utrecht? Yep, en in de Zadelstraat is er nóg een vestiging geopend. Een plek met gezelligheid en vriendelijkheid, waar je van kwaliteitskoffie geniet met uitzicht op de Dom. Kan het beter? Wij denken van niet.

Inhoudsopgave

Indruk en ambiance
De koffie en lekkers voor erbij
Adres, openingstijden en contact
Andere koffiebars in de buurt

Indruk en ambiance

Coffee Roasters zat inderdaad al in Utrecht, in de Mariastraat. Die vestiging is verhuisd naar het Vredenburg. De 30ml Coffee Roasters vestiging in de Zadelstraat is een franchise vestiging. Dat betekent dus dat je er van op aan kunt dat je dezelfde kwaliteit koffie krijgt geserveerd. Tevens strookt de aanpak van de uitbater met de succesformule van Coffee Roasters. 30ml traint de ondernemers die nieuwe koffiebars van Coffee Roasters gaan runnen. Ook worden ze gecoacht en krijgen ze ondersteuning bij de inkoop. Als dat geen garantie is voor nog meer goeie koffie?

Deze 30ml Coffee Roasters zit in een niet al te groot pand, op een leuke plek tussen twee boetieks. Er was geen plaats voor een keuken, wat betekent dat alle vers gebakken lekkers bereid wordt in de koffiebar aan het Vredenburg. Per bakfiets wordt het vervolgens vliegensvlug naar de Zadelstraat gebracht. Dit is overigens maar een ritje van een paar minuten. Ook in deze vestiging is het personeel erg vriendelijk, en goed opgeleid dus.

Neem plaats op de lange houten bank en gebruik de kleine tafels. Geniet van je koffie of thee, check je mail of blijf wat langer zitten om te werken. Voor de deur staan een paar piepkleine maar o zo knusse tafeltjes en stoeltjes. Geen meubilair voor een lange zit maar uitermate geschikt om even bij te kletsen, of om mensen te kijken natuurlijk.

De koffie en lekkers erbij

Bij 30ml Coffee Roasters maken ze een heerlijke Latte voor jou. Liefhebbers van koffie met melk komen hier sowieso goed aan hun trekken. Hun Cappuccino mag er namelijk ook absoluut zijn. Het fijne van Coffee Roasters is dat je zelf aangeeft welke melk je in je koffie wil. Ook serveert men hier heerlijke filterkoffie. Theedrinkers kiezen bijvoorbeeld voor verse muntthee of verse gember thee. Als je nog geen trek had, krijg je dat wel door de heerlijk uitziende taarten. Hun tosti’s worden ook vaak geroemd. Tot slot, als je nee kan zeggen tegen de taarten, heeft men ook heerlijke koeken op de kaart staan.

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
30 ML Coffee Roasters
Zadelstraat 11
3511 LR Utrecht

30 ML Coffee Roasters - koffiebar Zadelstraat Utrecht

Contact:
Website: www.30ml.online

Altijd al koffiebars willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want met Mister Barish lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .