Barista op locatie: all-inclusive concept met onbeperkt koffie op locatie
14 september 2018 
1 min. leestijd

Barista op locatie: all-inclusive concept met onbeperkt koffie op locatie

Al jaren verzorgen Barista op locatie door heel Europa bij verschillende evenementen de koffie. Door het grote netwerk van freelance barista’s zijn grootschalige evenementen geen probleem, maar ook met kleinere events weten ze zich wel raad. Niet alleen de kwaliteit, maar ook het uiterlijk van de koffie is belangrijk. Martijn de Vries, eigenaar en oprichter, doet jaarlijks mee met de Latte Art wedstrijden waar hij laat zien dat ook de presentatie er toe doet.

Inhoudsopgave

Koffie op locatie
Barista op locatie inhuren
Koffiebonen
Overzicht diensten
Contactgegevens

Koffie op locatie

Er wordt gewerkt met een all-inclusive concept, wat erop neer komt dat je per uur een vast bedrag betaald en niet voor de hoeveelheid koffie die gedronken wordt. De koffie op locatie is dus onbeperkt. De barista maakt een heerlijk kopje koffie en zorgt hierbij voor een mooie presentatie van de koffie. Er zijn verschillende mobiele koffiebars, voor zowel grote als kleine evenementen zitten hier geschikte opties bij.

Barista op locatie inhuren

Zowel met als zonder koffiemachine kan een barista ingehuurd worden op elke gewenste locatie. Ook met koffiemachine is hier een vast uurtarief voor en hoef je zelf nergens meer aan te denken.

Koffiebonen

De koffiebonen die worden gebruikt zijn een eigen blend, Caffe d’Oro, een speciaal voor hen gebrande koffie uit een kleine ambachtelijke branderij in Italië. De kleinschalige productie komt de smaak van de koffie ten goede.

Overzicht diensten

Contactgegevens

Contact:
Telefoon: +31 (0) 85 029 00 59
Email: info@barista-op-locatie.nl
Website: barista-op-locatie.nl

Bedrijf is gevestigd in:
Land: Nederland
Provincie: Overijssel
Gemeente: Enschede

 

Jouw koffie op locatie of barista met Mister Barish? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want met Mister Barish lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .