Alleskoffie: koffie zetten op een omgebouwde bakfiets
23 september 2018 
1 min. leestijd

Alleskoffie: koffie zetten op een omgebouwde bakfiets

AllesKoffie.com is al jaren actief op de Nederlandse markt voor koffie op locatie. Ze staan met de barista’s dan ook regelmatig op festivals, beurzen of andere evenementen. Ze gebruiken verantwoorde koffiebonen en de beste apparatuur.

Naast het serveren van koffie kan je bij AllesKoffie.com ook terecht wanneer je zelf wil leren om het perfecte kopje koffie te maken met de barista cursus.

Inhoudsopgave

Koffie op locatie
Barista op locatie inhuren
Koffiebonen
Overzicht diensten
Contactgegevens

Koffie op locatie

De mobiele koffiebar is een omgebouwde bakfiets, waarmee de barista op locatie onder andere heerlijke koffie, espresso en cappuccino kan maken. Ook beschikt de gastvrije barista over leuke koffieweetjes, voor een beetje entertainment. Je kan ook een koffiebar huren (inclusief barista) voor je evenement. Heb je al een plek ingericht voor het serveren van de koffie, dan kan er ook alleen een apparaat geïnstalleerd worden.

Barista op locatie inhuren

De barista’s kunnen ook ingehuurd worden zonder eigen espresso-apparaat. Zij zijn kundig en gastvrij en kunnen je gasten of klanten alles vertellen over de koffie die ze schenken en weten wat ze doen met de koffiemachine.

Koffiebonen

De gebruikte bonen zijn een specialty Rainforest coffee blend, met een Rainforest Alliance keurmerk. Dit keurmerk waarborgt het behoud van de regenwouden en denkt er bij de productie ook aan hoe dit het milieu zo min mogelijk kan beïnvloeden.

Overzicht diensten

Contactgegevens

Contact:
Telefoon: +31 (0) 6 5393 0884
Email: info@alleskoffie.com
Website: alleskoffie.com

Bedrijf is gevestigd in:
Land: Nederland
Provincie: Overrijsel
Gemeente: Enschede

 

Jouw koffie op locatie of barista met Mister Barish? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want met Mister Barish lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .