Cascara events: mobiele koffiebar in een omgebouwde Mini
17 september 2018 
1 min. leestijd

Cascara events: mobiele koffiebar in een omgebouwde Mini

Onder andere vanuit een omgebouwde oldtimer Mini maakt Cascara events koffie, thee of verse smoothies klaar voor je evenement. Naast de Mini’s zijn er ook mobiele koffiebars te huur, doen ze aan brand promotion en hebben ze een team genaamd ‘de Espressojongens’ wat neerkomt op een extreem mobiele koffiebar.

Inhoudsopgave

Koffie op locatie
Barista op locatie inhuren
Koffiebonen
Overzicht diensten
Contactgegevens

Koffie op locatie

Voor evenementen die buiten plaatsvinden of waarbij de deuren groot genoeg zijn om een auto naar binnen te rijden, staat de Caféini voor je gasten of klanten klaar. Wil je liever een bar, dan is dit ook mogelijk met een espressobar op locatie.

De Espressojongens tillen de mobiele koffiebar naar een hoger niveau, omdat er helemaal geen bar aan te pas komt. Met een mobiel espresso-apparaat aan hun riem kunnen ze zich zo tussen de gasten mengen om verse espresso’s te schenken. Ook is het mogelijk om aan branding te doen door bijvoorbeeld uw logo op de bekers of bar af te beelden.

Barista op locatie inhuren

Uiteraard kun je een barista inhuren inclusief koffiebar, maar als je zelf al een apparaat bezit kun je ook alleen de barista huren. De barista’s schenken heerlijke koffies en beheersen de latte art. Als het een beetje rustig is kunnen ze zelfs ter plekke een koffieworkshop doen!

Koffiebonen

De koffie op locatie wordt gemaakt met 100% Arabica bonen.

Overzicht diensten

  • Koffie op locatie: Ja
  • Mobiele koffiebar: Ja
  • Barista op locatie inhuren: Ja
  • Barista foodtruck: Ja
  • Koffiemachine verhuur: Nee

Contactgegevens

Contact:
Telefoon: +31 (0) 033 202 21 74
Email: info@cascara-events.com
Website: cascara-events.com

Bedrijf is gevestigd in:
Land: Nederland
Provincie: Utrecht
Gemeente: Amersfoort

Jouw koffie op locatie of barista met Mister Barish? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want met Mister Barish lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .