Beste barista op locatie inhuren bedrijven in Nederland
30 december 2018 
21 min. leestijd

Beste barista op locatie inhuren bedrijven in Nederland

Een barista op locatie inhuren wordt voor bedrijfsevenementen, beurzen, congressen of privé feesten meer en meer gedaan. De gasten worden ontvangen met de gastvrijheid van een barista en de beste koffie. Met de beste barista’s is koffie zetten bovendien een beleving.

Er zijn veel verschillende mogelijkheden en mooie concepten. Niet elk bedrijf werkt met de gecertifieerde barista’s. Een overzicht en toelichting van de bedrijven die deze diensten aanbieden, lijkt ons daarom zinvol.

Inhoudsopgave

Barista op locatie inhuren
Barista op je beursstand inhuren
10x Barista op locatie inhuren in Noord-Holland
10x Barista op locatie inhuren in Zuid-Holland
8x Barista op locatie inhuren in Gelderland
7x Barista op locatie inhuren in Utrecht
7x Barista op locatie inhuren in Noord-Brabant
5x Barista op locatie inhuren in Overrijsel
3x Barista op locatie inhuren in Flevoland
2x Barista op locatie inhuren in Limburg
1x Barista op locatie inhuren in Groningen
1x Barista op locatie inhuren in Friesland
3x Barista op locatie inhuren in België
Waar moet ik op letten als ik een barista op locatie inhuur?

Barista op locatie inhuren

Als je een barista op locatie inhuurt dan kies je ervoor om je gasten een unieke beleving te geven. Als je met het juiste bedrijf samenwerkt dan kan je de barista vragen je gasten te ontvangen. Dan wordt het een full service koffiebeleving. Er zijn veel kleine bedrijfjes met verschillende oplossingen die deze diensten aanbieden.

Het allerbelangrijkste zijn de barista’s. Elke gast persoonlijk en hartelijk met een glimlach verwelkomen is de basis. Zorg ervoor dat het bedrijf met gecertificeerde barista’s en professionele espressomachines werkt. Dan heb je de garantie van de juiste beleving van espresso zetten met latte art of een Chemex filterkoffie.

De meeste bedrijven verhuren een mobiele koffiebar met een barista samen. Bij een beperkt aantal is het mogelijk om alleen een barista in te huren. Om de full service compleet te maken kan de barista ook zorgen voor de aankleding en hapjes.

Barista op je beursstand inhuren

Je ziet barista’s vaak op beurzen want je houdt hierdoor bezoekers langer op je stand. Zelfs als het druk is op de stand ben je gastvrij vanaf het eerste moment. Met een barista op de beursstand is het sowieso altijd drukker. Er is meer animo en je geeft je gasten de beleving van koffie zetten, latte art en sublieme koffie drinken.

Barista en sublieme koffie op beursstand

Barista op locatie inhuren in Noord-Holland

Espresso kitchen
Espresso kitchen voor barista op locatie
Espresso kitchen komt met gecertifieerde barista’s op elke locatie. Dat doen ze in Nederland maar ook op beurzen in de omringende landen. De Espresso kitchen barista’s komen op jouw voorkeur locatie uit liefde voor koffie, beleving en gastvrijheid. Want een succesvolle dag betekent mensen verwonderen door de beleving van koffie zetten, de lekkerste koffie en het allerbelangrijkste is gastvrijheid. Oege is de oprichter van het bedrijf. Samen met zijn team zorgt hij ervoor dat elke gast goed ontvangen wordt.
Locatie: Weesp | Te boeken voor heel Nederland

Caffe Delizia
Caffe Delizia barista op locatie
Het is mogelijk om barista Rob van Caffe Delizia in te huren zonder de zijn prachtige mobiele koffiebar. Dan mis je wel een deel van de beleving maar de koffie blijft super lekker.
Locatie: Amsterdam | Te boeken voor heel Nederland

Casa barista
Casa barista op locatie
Als je een espresso met Italiaanse finesse wil dan ben je bij Casa barista aan het juiste adres. Ze werken over heel Nederland samen met verschillende barista’s met mobiele koffiebar.
Locatie: Amsterdam | Te boeken voor heel Nederland

De koffiekar
Barista op locatie De koffiekar
De barista van de koffiekar komt op jouw evenement koffie zetten met koffiebonen die afkomstig zijn van een kleine koffiebranderij uit Haarlem. Deze samenwerking draagt bij aan de kwaliteit van de koffie.
Locatie: Bloemendaal | Te boeken voor heel Nederland

Espressi
Espressi voor barista op locatie inhuren
De Espressi barista’s zijn vriendelijke en enthousiast. Er wordt koffie gezet van hoge kwaliteit met efficiëntie en stiptheid. Voor grote evenementen heb je de mogelijkheid om een barista als gastvrouw in te huren.
Locatie: Amsterdam | Te boeken voor heel Nederland

Evenses
Evenses barista op locatie
Het evenementen bureau Evenses heeft een compleet aanbod voor elke gelegenheid. Een barista op locatie inhuren is slechts een klein onderdeel van het totale aanbod.
Locatie: Amsterdam | Te boeken voor heel Nederland

Caffe La Strada
Caffé La Strada voor barista op locatie
Bij Caffé La Strada huur je een Italiaanse mobiele koffiebar met barista. Het is niet mogelijk om alleen een barista in te huren. Elk kopje koffie wordt met liefde en aandacht gezet.
Locatie: Duivendrecht | Te boeken voor heel Nederland

Bar planet
Bar planet voor barista op locatie
Met Bar planet komt een barista luxe koffie zetten op elke gewenste locatie in Nederland. De barista’s zijn gecertificeerd. Ze zetten heerlijke koffie met Bocca bonen. Dan doen ze met behulp van een ruime keuze aan mobiele koffiebars.
Locatie: Zaandam | Te boeken voor heel Nederland

Brandmeester’s op locatie
Brandmeester's barista op locatie
Voor koffiebranderij Brandmeester’s werken gecertifieerde barista’s. De koffie wordt gezet met eigen gebrande premium koffiebonen. Deze barista’s komen nu ook naar jouw locatie. Dan doen ze met de bakfiets en een espressomachine.
Locatie: Boesingheliede | Te boeken voor heel Nederland

Walter White’s Espresso
Walter White's Espresso barista op locatie-
De barista van Walter Whit’s espresso brengt koffie op jouw locatie met de koffiebus. De koffie wordt met passie gezet met behulp van de Friedhats koffiebonen. Friedhats is de koffiebranderij van Lex Wenneker, vicewereldkampioen barista.
Locatie: Amsterdam | Te boeken voor heel Nederland

Barista op locatie inhuren in Zuid-Holland

Barista Bandits
Barista Bandits voor een barista op locatie
De barista’s van Barista Bandits vinden dat goede koffie overal gezet en gedronken moet worden. De barista’s zorgt niet alleen voor goede koffie maar ook voor sfeer en gastvrijheid.
Locatie: Rotterdam | Te boeken voor heel Nederland

Koffie en zo
Koffie & zo met een barista op locatie
Als je in de regio Den Haag opzoek bent naar een barista dan verzorgt Koffie & zo een lekker kopje espresso, flat white, latte macchiato of cappuccino. De lokale banketbakker verzorgt de zoetigheden.
Locatie: Leidschendam | Regio Den Haag

MobiCcino
MobiCcino barista op locatie
Het bedrijf is ooit gestart met één barista en één klein rood wagentje. Nu is MobiCcino uitgegroeid tot een professionele organisatie die op veel festivals, beurzen en andere evenementen staat.
Locatie: Den Haag | Te boeken voor heel Nederland

MILA
Barista MILA op locatie
Koffie en de service industrie zijn de 2 passies van de oprichter en barista. Dit is de basis voor het ontstaan van MILA The Coffee Company.
Locatie: Zoetermeer | Te boeken voor heel Nederland

The Flat Tyre Coffee Bar
The Flat Tyre Coffee Bar op locatie
De barista’s komen met the Flat Tyre Coffee Bars. Dit zijn omgebouwde oldtimer koffiebars. Het idee om met een barista en mobiele koffiebar op verschillende locaties te staan is ontstaan in Australië. Het land waar ontzettend lekkere koffie wordt gezet. Amber bracht deze kennis en ervaring mee naar Nederland.
Locatie: Den Haag | Te boeken voor heel Nederland

Tourart
Tourart barista op locatie
Als je een barista hebt maar nog geen leuke beleving er omheen is de Tourart de oplossing. Tourart verzorgt namelijk enkel de Airstream. Een super hippe glimmende Amerikaanse food truck.
Locatie: Hoek van Holland | Te boeken voor heel Nederland

Vilter Coffee
Vilter voor barista op locatie
Vilter Coffee zet naast espresso, cappuccino ook filterkoffie op locatie. Met filterkoffie voegt de barista extra beleving toe. Bij Vilter Coffee kies je uit verschillende koffiebars.
Locatie: Leidschendam | Te boeken voor heel Nederland

Ketelbinkie
Ketelbinkie barista op locatie
De barista’s van Ketelbinkie brengen de koffiesmaak van Rotterdam op elke locatie. Het is niet mogelijk om alleen een barista in te huren. Ze komen naar jou op een bakfiets of een hele serie mobiele koffiebars.
Locatie: Rotterdam | Te boeken voor heel Nederland

il Berretto
il Beretto barista op locatie
Barista op locatie met il Berretto is lekkere koffie met sfeer en beleving. Het is de manier van de eigenaren om hun passie voor koffie over te brengen.
Locatie: Rotterdam | Te boeken voor heel Nederland

Man met bril koffie
Man met bril barista op locatie
De barista’s van Man met bril staan op verschillende evenementen om de zelf gebrande koffie te serveren doorheen heel Nederland.
Locatie: Rotterdam | Te boeken voor heel Nederland

Barista op locatie inhuren in Gelderland

Koffiebar Huren.nl
Koffiebar huren voor barista op locatie
Met een team van 20 gepassioneerde barista’s is het doel om koffie zetten waarbij alles klopt. Koffiebar Huren.nl staat in heel Nederland op verschillende events.
Locatie: Nijmegen | Te boeken voor heel Nederland

Piaccino
Met Piaccino barista op locatie
Omdat de Piaggio kleine afmetingen heeft, is het mogelijk om op de meeste locaties te komen. De barista van Piaccino voegt beleving toe aan jouw evenement.
Locatie: Arnhem | Te boeken voor heel Nederland

Zwarte Koffie
Met Zwarte Koffie, barista op locatie
De barista’s van Zwarte Koffie komen ook op jouw evenement om de koffie die ze zelf branden voor jouw gasten te zetten. Ze zijn gestart als koffiebranderij en met hun mobiele koffiebar doorkruisen ze het land met een mooi verhaal over de herkomst van de bonen.
Locatie: Ede | Te boeken voor heel Nederland

Koffie Koppen
Koffie Koppen op locatie
Koffie Koppen zijn de leukste barista’s die je doorheen heel Nederland treft met verschillende creatieve mobiele koffiebars. Voor elk type locatie, evenement en sfeer is er een match.
Locatie: Tiel | Te boeken voor heel Nederland

Sophia’s Koffie
Sophias Coffee is barista op locatie
Sophia zet op elke locatie de beste koffie met zelf gebrande bonen. Naast de mobiele koffiebar is het ook een koffiebranderij en een koffiebar. Ze vertel ook mooie koffie verhalen omdat ze zelf barista cursussen geeft.
Locatie: Barneveld | Te boeken voor heel Nederland

Barista Brothers
Barista Brothers op locatie
De Barista Brothers zijn 2 broers die op jouw voorkeur locatie koffie komen zetten. Dat is inclusief gastvrije beleving, daar heeft 1 van de broers een opleiding voor gevolgd. Verder kom je ze ook tegen op barista competities wat perfectie brengt.
Locatie: Hattem | Te boeken voor heel Nederland

Koffie van Koldenhof
Koffie van Koldenhof is barista op locatie
Barista Martijn heeft Koffie van Koldenhof opgericht omdat hij graag andere mensen laat meegenieten van lekkere koffie. Hij zet elke espresso met aandacht en precisie.
Locatie: Elst | Te boeken voor heel Nederland

Barista op locatie inhuren in Utrecht

Cascara events
Cascara events voor barista op locatie
Alleen een barista inhuren is bij Cascara events niet mogelijk. Dat zou zonde zijn want met verschillende omgebouwde oldtimer Mini’s wordt er door Cascara events koffie op locatie gezet.
Locatie: Amersfoort | Te boeken voor heel Nederland

Kaldi Mobiel
Kaldi Mobiel voor barista op locatie
Kaldi Mobiel werkt enkele met gecertificeerde barista’s. Op de mobiele koffiebar worden de lekkerste cappuccino’s gezet.
Locatie: Utrecht | Te boeken voor heel Nederland

Barista Company
Barista Company voor koffie op locatie
Sinds het jaar 2000 komt de Barista Company op locatie om koffie te zetten. Het is dus een ervaren team van gecertificeerde barista’s. Naast latte’s staan er ook smoothies en cocktails op het menu.
Locatie: Nieuwersluis | Te boeken voor heel Nederland

De Koffie TukTuk
De Koffie TukTuk voor barista op locatie
De Koffie TukTuk barista’s worden gekenmerkt door klantvriendelijkheid en klanttevredenheid. Maar het zetten van het perfecte kopje koffie voor jouw gasten doen ze ook als de beste.
Locatie: Woerden | Te boeken voor heel Nederland

Mobiele Barista
Mobiele Barista op locatie
Marlies is de barista bij Mobiele Barista. Ze maakt op elke locatie een flat white of cappuccino vanop haar Piaggio, een bakfiets of een stijlvolle mobiele koffiebar. Ze werkt met de koffiebonen van Bocca en Holland-Jersey melk.
Locatie: Woerden | Te boeken voor heel Nederland

Elephant Trunk
Elephant trunk voor barista op locatie
Elephant Trunk komt op jouw locatie koffie zetten met een omgebouwde Landrover Defender en een glimlach. Er is meer dan de Defender alleen. Want je kan ook kiezen uit andere mobiele koffiebars zoals een mobiel koffiemeubel of een elektrisch golfkarretje.
Locatie: Utrecht | Te boeken voor heel Nederland

Babes Coffee
Babes coffee voor barista op locatie
Vrouwelijke barista’s en TukTuk’s, dat is Babes Coffee. Op elke locatie komen ze koffie zetten maar als je geen plek hebt voor een mobiele koffiebar dan is het mogelijk om alleen een barista in te huren met een espressomachine.
Locatie: Utrecht | Te boeken voor heel Nederland

Barista op locatie inhuren in Noord-Brabant

Tante Sus
Tante Sus voor barista op locatie
Tante Sus werd voor haar mobiele koffiebar geïnspireerd door bij oma op de koffie gaan. De Tante Sus barista’s brengen koffie sensatie op iedere locatie.
Locatie: Oisterwijk | Te boeken voor heel Nederland

Barefoot Coffee
Barfoot Coffee voor koffie op locatie
Barefoot Coffee is ontstaan door allerlei verschillende koffie ervaringen tijdens reizen. Het doel is om je te prikkelen om zoveel mogelijk varianten koffie en thee te proberen.
Locatie: Uden | Te boeken voor heel Nederland

Paletti
Paletti voor barista op locatie
Paletti komt met zijn barista’s in heel Nederland en Vlaanderen koffie zetten. Dat doen ze met verschillende mobiele koffiebars en enkel gecertifieerde barista’s. Altijd de verste koffie op jouw locatie.
Locatie: Ulvenhout | Te boeken voor heel Nederland

Koffiemobiel
Koffiemobiel is barista op locatie
Jouw koffiemoment wordt op jouw locatie met een oude maar prachtige Piaggio Classico verzorgt. Er wordt enkel samengewerkt met goed opgeleide barista’s. Naast koffie voorzien ze ook Italiaanse amandelkoekjes, Nederlandse worstenbroodjes of stroopwafels.
Locatie: Son | Te boeken voor heel Nederland

Milano’s
Milano's barista's op locatie
De professionele barista’s van Milano’s komen met een Piaggio op elke locatie in Nederland koffie zetten. Hun doel is dat je meer tijd voor je gasten hebt.
Locatie: Eindhoven | Te boeken voor heel Nederland

El Cappuccino
El cappuccino voor barista op locatie
El Cappuccino is een samenwerking tussen 2 barista’s, vader en dochter. Ze staan met hun espressobars op verschillende locaties doorheen Nederland. Je hebt de keuze uit een oude bakfiets en een nostalgische koffiebar.
Locatie: Oosterhout | Te boeken voor heel Nederland

Bean Brothers
Bean Brothers voor barista op locatie
Bij Bean Brothers kan je een barista workshop op locatie organiseren. Dat doen ze met verschillende mobiele koffiebars doorheen heel Europa.
Locatie: Eindhoven | Te boeken voor heel Nederland

Barista op locatie in Overrijsel

Barista op locatie.nl
Barista voor koffie op locatie
Barista op locatie heeft een groot netwerk van freelance barista’s. Dat doen ze doorheen heel Europa. Een goede presentatie is belangrijk en daar heeft eigenaar Martijn ervaring mee. Hij doet jaarlijks mee aan latte art wedstrijden.
Locatie: Enschede | Te boeken voor heel Nederland

La Dolce Barista
La Dolce Barista voor barista op locatie
La Dolce Barista is het huren van mobiele koffiebars met de leukste barista’s. Perfecte kopjes koffie gezet door vriendelijke professionals.
Locatie: Hengelo | Te boeken voor heel Nederland

Alleskoffie
Alleskoffie voor barista op locatie
De mobiele koffiebar van Alleskoffie is een oude omgebouwde bakfiets. De leukste barista’s zetten met de beste bonen, de lekkerste espresso.
Locatie: Enschede | Te boeken voor heel Nederland

Campenaer koffie
Campenaer barista op locatie
De omgebouwde Barista Bulli van Campenaer heeft op verschillende evenementen gestaan en kan jij huren voor jouw event!
Locatie: Kampen | Te boeken voor heel Nederland

Hart voor Koffie
Hart voor Koffie met barista op locatie
Tijdens een rondreis in Italië is het idee voor Hart voor koffie ontstaan. Nu deelt ze haar koffie nieuwsgierigheid en ervaring met de wereld als barista en koffie op locatie diensten.
Locatie: Ootmarsum | Te boeken voor heel Nederland

Barista op locatie inhuren in Flevoland

Moving Coffee
Moving Coffee voor barista op locatie
Het streven van Moving Coffee is koffie die roert. Koffie drinken is altijd een moment van bezinning, zeker als die wordt gezet door een barista professional.
Locatie: Zeewolde | Te boeken voor heel Nederland

James Hopkins
Barista James Hopkins op locatie
De barista James Hopkins serveert speciality koffie. Door de samenwerking met een kleine koffiebranderij zet de barista slow coffee en espresso met de juiste koffiebonen.
Locatie: Zeewolde | Te boeken voor heel Nederland

Flying Barista
Flying barista op locatie
Doorheen heel Nederland brengt barista Christel haar ervaring in de zorg en haar passie voor koffie samen. Het zetten van een goede koffie vraagt passie en kan voor ontspanning zorgn. Daar zorgt ze persoonlijk voor met haar enthousiasme.
Locatie: Dronten | Te boeken voor heel Nederland

Barista op locatie inhuren in Limburg

Bici Barista
Bici Barista op locatie
Met een ouderwetse Italiaanse bakfietsen een espressomachine gaat Bici Barista door het land. Op deze mobiele koffiebar wordt koffie gezet met de beste bonen.
Locatie: Weert | Te boeken voor heel Nederland

Coffee Minded
Coffee minded voor barista op locatie
Met barista op locatie heeft de oprichter van Coffee Minded als doel om de kennis en de kwaliteit over koffie zetten en drinken te verbeteren. Sublieme koffie wordt namelijk nog steeds ondergewaardeerd.
Locatie: Venlo | Te boeken voor heel Nederland

Barista op locatie inhuren in Groningen

Lekker Bakkie
Lekker bakkie voor barista op locatie
Lekker Bakkie is ontstaan door het mengen van de liefde voor lekkere koffie en de liefde klassieke auto’s. Het zijn verschillende zelf omgebouwde barista foodtrucks.
Locatie: Winschoten | Te boeken voor heel Nederland

Barista op locatie inhuren in Friesland

Kopi Koffie
Kopi Koffie is barista op locatie
Kopi koffie brengt op elk locatie in Nederland een barista met koffie en een Indonesische touch. De barista en de koffiebonen zijn afkomstig uit het Aziatische land. De mobiele koffiebar is Duits, het is een Volkswagen T2.
Locatie: Leeuwarden | Te boeken voor heel Nederland

Barista op locatie inhuren in België

Coffee bar on wheels
Coffee bar on wheels barista op locatie
Met de Sweet Bean, Silver Bean, Sweet Bean en ‘Been there, done that’ heeft Coffee bar on wheels de leukste mobiele koffiebars. Het zijn verschillende wagens omgebouwd tot mobiele koffiebar. Met elk mobiel bean concept wordt koffie op locatie een bijzondere beleving.
Locatie: Wingene | Te boeken voor heel Nederland

Espressonant
Espressonant barista op locatie
Rik de barista komt met zijn Vespa Ape of zijn Citroën HY foodtruck. Dit zijn de 2 mobiele koffiebars van Espressonant. Op elke locatie wordt door Rik koffie gezet op basis van persoonlijkheid of gemoedstoestand.
Locatie: Rotselaar | Te boeken voor heel Nederland

Cross roast
Cross roast voor barista op locatie
Cross roast is een winkel, koffiebar en koffiebranderij. Alles draait rond koffie. De barista’s werken alleen met speciality coffee en de beste koffiemachines.
Locatie: Antwerpen | Te boeken voor heel Nederland

Waar moet ik op letten als ik een barista op locatie inhuur?

1. Is de hoeveelheid koffie onbeperkt?
2. Zijn de uren van de barista bij de huur van de mobiele koffiebar inbegrepen?
3. Zijn er extra kosten als er vertragingen zijn op het event?
4. Zijn er annuleringskosten? Tot wanneer kan je annuleren?
5. Welke voorzieningen zijn noodzakelijk op de locatie? Normaal is stroom voldoende.
6. Pas op bij geen all in prijzen! Wat is het uurtarief als je op het moment zelf de barista op locatie wil verlengen?

Ontbreken er een barista op locatie bedrijven? Laat het ons dan weten.
Wil je samenwerken met Mister Barish? Laat het ons weten!

Heb je een review? Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want met Mister Barish lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .