MILA: The Coffee Company op locatie
03 november 2018 
1 min. leestijd

MILA: The Coffee Company op locatie

Door een combinatie van twee passies, koffie en de service-industrie, was MILA The Coffee Company geboren: koffie op locatie, aangepast aan jouw wensen. Met de nadruk op persoonlijke aandacht geeft MILA aan elk individu een andere ervaring mee, omdat alles in overleg kan worden toegespitst op jouw evenement.

Inhoudsopgave

Koffie op locatie
Barista op locatie inhuren
Koffiebonen
Overzicht diensten
Contactgegevens

Koffie op locatie

Met iemand die voor de drankjes zorgt, hou je zelf meer tijd over voor je klanten of gasten. De barista’s van MILA nemen de taak van gastheer of gastvrouw op zich, terwijl jij je kan ontfermen over de relatie met je klanten. In een mobiele koffiekar worden de heerlijkste Specialty Coffees bereid, met naar wens een stukje taart of ander gebak.

Barista op locatie inhuren

Als barista op de beurs kan MILA worden ingehuurd.

Koffiebonen

De gebruikte koffiebonen zijn biologisch en Fairtrade, beide gecertificeerd. De blend is Espresso Organico, samengesteld met bonen uit Colombia, Peru en Ethiopië. Deze blend kan je ook via de webshop bestellen om zelf thuis of in je horecabedrijf te gebruiken.

Overzicht diensten

Contactgegevens

Contact:
Telefoon: +31 (0) 6 523 24 858
Email: info@milathecoffeecompany.nl
Website: milathecoffeecompany.nl

Bedrijf is gevestigd in:
Land: Nederland
Provincie: Zuid-Holland
Gemeente: Zoetermeer

Jouw koffie op locatie of barista met Mister Barish? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want met Mister Barish lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .