Bar planet: luxe koffie op elke gewenste locatie in Nederland
19 september 2018 
1 min. leestijd

Bar planet: luxe koffie op elke gewenste locatie in Nederland

Overal in Nederland kunnen de gecertificeerde barista’s van Bar Planet naar je evenement komen om heerlijke koffie te schenken, van de ‘gewone’ caffé Americano tot frappucino’s. De koffies worden versierd met latte art, waardoor ze een lust voor het oog worden. Naast een ruim assortiment aan mobiele koffiebars, verhuren ze bijvoorbeeld ook smoothiebars en cocktailbars.

Inhoudsopgave

Koffie op locatie
Barista op locatie inhuren
Koffiebonen
Overzicht diensten
Contactgegevens

Koffie op locatie

Omdat Bar Planet de barren zelf maakt, zijn er verschillende afmetingen en stijlen. Ook kan de koffiebar, de kleding van de barista’s en de bedrukking van de wegwerpbekers gepersonaliseerd worden. Naast mobiele barmeubels zijn er ook omgebouwde bakfietsen waaruit de koffie geserveerd kan worden. Mocht je toch liever willen dat je beursstand een ingebouwd apparaat heeft, kan dit ook geregeld worden.

Barista op locatie inhuren

Het is ook mogelijk om alleen een professionele barista in te huren. De barista beschikt over een SCAE certificering en sowieso zeer gastvrij.

Koffiebonen

Bonen van het merk Bocca worden gebruikt om de verschillende koffiesoorten mee te maken. De bonen komen uit Ethiopië en zijn door een Nederlander op de markt gebracht om de lokale boeren te helpen om een ‘organisch’ certificaat te verkrijgen.

Overzicht diensten

Contactgegevens

Contact:
Telefoon: +31 (0) 75 614 6036
Email: info@barplanet.nl
Website: barplanet.nl

Bedrijf is gevestigd in:
Land: Nederland
Provincie: Noord-Holland
Gemeente: Zaandam

 

Jouw koffie op locatie of barista met Mister Barish? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want met Mister Barish lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .