Coffee Minded: smaak en beleving op jouw locatie
20 september 2018 
1 min. leestijd

Coffee Minded: smaak en beleving op jouw locatie

Naar de mening van eigenaar Stefan Bouman wordt de uitgebreide keuze in koffie ondergewaardeerd. Hij wil graag de kennis en kwaliteit van koffie verbeteren, zowel in de horeca als op locatie.

Met een echte Italiaanse mobiele koffiebar wordt op locatie koffie geserveerd, maar daarnaast biedt Coffee Minded ook workshops of proeverijen. Weer eens iets ander dan een wijn- of bierproeverij. Hier kan je bijvoorbeeld koffie uit verschillende landen vergelijken en verschillende methodes van koffie zetten ervaren.

Inhoudsopgave

Koffie op locatie
Barista op locatie inhuren
Koffiebonen
Overzicht diensten
Contactgegevens

Koffie op locatie

Vanuit een tot espressobar omgebouwde Vespa Piaggio worden door een echte barista heerlijk verse espresso’s, cappuccino’s en latte macchiato’s op locatie geschonken. Voor een eyecatching koffiebeleving op je feest, bruiloft, promotie-event of ander evenement staat Coffee Minded voor je klaar.

Barista op locatie inhuren

Kom je zelf uit de horecawereld en wil je jezelf en/of je personeel bijscholen, dan zijn er ook trainingen op locatie beschikbaar, gericht op de zakelijke markt. De barista komt bij jouw op locatie, dus kan er met de bestaande apparatuur gewerkt worden zodat alles direct duidelijk is.

Koffiebonen

De koffiebonen komen voornamelijk ook Ethiopië en Guatemala.

Overzicht diensten

Contactgegevens

Contact:
Telefoon: +31 (0) 6 200 14 467
Email: info@coffeeminded.nl
Website: coffeeminded.nl

Bedrijf is gevestigd in:
Land: Nederland
Provincie: Limburg
Gemeente: Venlo

Jouw koffie op locatie of barista met Mister Barish? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want met Mister Barish lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .