Kaldi Mobiel: koffie & thee op locatie
14 september 2018 
1 min. leestijd

Kaldi Mobiel: koffie & thee op locatie

Met veel plezier maken de gecertificeerde barista’s van Kaldi Mobiel door het hele land de lekkerste kopjes koffie voor je, van ristretto tot lattes en alles daar tussenin. Er zijn ook verschillende mogelijkheden om iets te snoepen bij de koffie, zoals een croissantje of een brownie.

Inhoudsopgave

Koffie op locatie
Barista op locatie inhuren
Koffiebonen
Overzicht diensten
Contactgegevens

Koffie op locatie

Voor Uden, Zwolle, Hilversum, Den Haag, Deventer, Heerhugowaard, Bergen op Zoom, Utrecht en Arnhem, elke regio heeft zijn eigen barista met mobiele koffiebar. Ook in de rest van Nederland en zelfs in het buitenland is het mogelijk om een Kaldi Mobiel in te huren. Met 11 Piaggio’s en meerdere koffiemeubels kan Kaldi Mobiel op elk soort evenement de koffie verzorgen, van festival tot verjaardagsfeest.

Barista op locatie inhuren

Koffie op locatie is alleen mogelijk met een barista. Het is niet mogelijk om de barista afzonderlijk in te huren.

Koffiebonen

De koffiebonen zijn 100% Arabica en hebben het Rainforest Alliance keurmerk, een keurmerk voor arbeidsomstandigheden en bescherming van het regenwoud.

Overzicht diensten

Contactgegevens

Contact:
Telefoon: +31 (0) 38 466 9338
Email: Via contactformulier op de website
Website: kaldimobiel.nl

Bedrijf is gevestigd in:
Land: Nederland
Provincie: Utrecht
Gemeente: Utrecht

 

Jouw koffie op locatie of barista met Mister Barish? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want met Mister Barish lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .