La Dolce Barista: de leukste barista en mobiele koffiebar huren
19 september 2018 
1 min. leestijd

La Dolce Barista: de leukste barista en mobiele koffiebar huren

Verwen je gasten of klanten met een unieke mobiele koffiebar en vriendelijke, gekwalificeerde barista die perfecte kopjes koffie, espresso, cappuccino en nog meer varianten maakt, inclusief latte art. Wanneer je aanvullende wensen hebt, zoals sojamelk of lactosevrije melk of je wil graag wat lekkere hapjes bij de koffie, ben je bij La Dolce Barista aan het juiste adres.

Wil je graag zelf leren hoe je deze koffies maakt, of je personeel een cursus geven, kan je ook terecht voor 3 niveaus van barista cursussen.

Inhoudsopgave

Koffie op locatie
Barista op locatie inhuren
Koffiebonen
Overzicht diensten
Contactgegevens

Koffie op locatie

De mobiele koffiebars van La Dolce Barista zijn echte sfeermakers. Ze hebben onder andere een omgebouwde Eend en Piaggio’s, voor een Italiaans tintje. Vooral de Eend is geschikt voor een evenement met grotere capaciteit, zoals een festival of groot bedrijfsfeest. Naast deze speciale koffiebarren is er ook een compacte mobiele koffiebar, die zelfs door een gewone deuropening past en daardoor overal geplaatst kan worden. Je kan ook de koffiebar personaliseren door bijvoorbeeld je logo op het front te plaatsen.

Barista op locatie inhuren

Enkel een barista inhuren is niet mogelijk zonder mobiele de koffiebar.

Koffiebonen

Single Estate koffiebonen worden gebruikt, waarbij de mening van bonen van verschillende plantages wordt uitgesloten, om de meest pure smaak te verkrijgen. Ook houden ze hun voorraad laag, zodat er altijd met verse koffiebonen gewerkt wordt.

Overzicht diensten

Contactgegevens

Contact:
Telefoon: +31 (0) 6 518 80 638
Email: info@ladolcebarista.nl
Website: ladolcebarista.nl

Bedrijf is gevestigd in:
Land: Nederland
Provincie: Overrijsel
Gemeente: Hengelo

Jouw koffie op locatie of barista met Mister Barish? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want met Mister Barish lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .