Moving Coffee: koffie op locatie die roert
14 september 2018 
1 min. leestijd

Moving Coffee: koffie op locatie die roert

Dat is het streven van Moving Coffee, opgericht door Albert en Alida Kunnen. Een kop koffie maken die zo perfect is dat het je roert. Of je deze koffie nu zelf maakt of het op locatie voor je wordt gemaakt, het is een moment om even bij stil te staan.

Inhoudsopgave

Koffie op locatie
Barista op locatie inhuren
Koffiebonen
Overzicht diensten
Contactgegevens

Koffie op locatie

Een verjaardag, een groot festival en alles ertussenin, als er maar koffie gemaakt kan worden. Meestal is Albert degene die de koffie bereidt, maar bij drukte zet ook Alida haar beste beentje voort. Er zijn verschillende opties voor een koffie op locatie, zo zijn er de mobiele koffiebarren die in afmeting variëren, maar ook een koffiekar, een koffiebus en als kers op de taart zelfs een oude Eend bestelwagen die is omgebouwd tot ‘Koffie Eend’.

Barista op locatie inhuren

Als je een freelance barista wil inhuren om je team te versterken of je espresso-apparaat te bedienen, kan je ook bij Moving Coffee terecht. Verwacht geen heel team aan barista’s, ze zijn immers maar met zijn tweeën, maar dat is meestal ook niet nodig.

Koffiebonen

Er wordt gebruik gemaakt van eerlijke, verse koffiebonen. Eerlijk omdat de boer een eerlijke prijs krijgt voor zijn bonen, waarvan hij de kwaliteit waarborgt, en vers omdat de bonen niet langer dan twee maanden voordat er een kopje koffie van wordt gemaakt gebrand worden.

Overzicht diensten

Contactgegevens

Contact:
Telefoon: +31 (0) 6 3419 7908
Email: info@movingcoffee.nl
Website: movingcoffee.nl

Bedrijf is gevestigd in:
Land: Nederland
Provincie: Flevoland
Gemeente: Zeewolde

Jouw koffie op locatie of barista met Mister Barish? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want met Mister Barish lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .