James Hopkins: goede koffie in samenwerking met microbranderij
11 november 2018 
1 min. leestijd

James Hopkins: goede koffie in samenwerking met microbranderij

Geluksmomentjes moet je delen en volgens James Hopkins is koffie daar één van. Al van kleins af aan rook het regelmatig naar koffie thuis, tijdens een vakantie kwam de kennismaking met écht goede koffie. Al zoekend naar dezelfde kwaliteit koffie in Nederland kwam hij in het wereldje van Specialty koffie terecht. Door een samenwerking met Stichting Amuria wordt er in de opleiding voor kinderen in Oeganda geïnvesteerd, waarmee hij zijn steentje bij wil dragen. Koffieboeren krijgen een goede prijs voor hun koffie in plaats van dat er gebruik wordt gemaakt van deze mensen, terwijl zij niet de dupe zouden moeten zijn. Driedubbel goed voor de samenleving dus!

Inhoudsopgave

Koffie op locatie
Barista op locatie inhuren
Koffiebonen
Overzicht diensten
Contactgegevens

Koffie op locatie

Je kan James Hopkins boeken voor je evenement, waar slow coffee of espresso wordt gemaakt. Ook kan er een proeverij geregeld worden om erachter te komen welke soort koffie helemaal jouw ding is. Wil je graag zelf leren hoe een barista dat heerlijke kopje koffie voor elkaar krijgt? Workshops op locatie zijn te boeken via de website.

Barista op locatie inhuren

Je kan met James Hopkins een barista op locatie inhuren maar dan wel inclusief mobiele koffiebar.

Koffiebonen

Voor de koffiebonen wordt er samengewerkt met een micro koffiebranderij. Er is een ruim aanbod van verschillende bonen, zowel blends als Single Origin (afkomstig uit één land). Ontdek zelf welke smaak het beste bij jou past. Online kan je bonen bestellen om zo de koffieboeren en de kinderen in Oeganda te steunen.

Overzicht diensten

Contactgegevens

Contact:
Telefoon: +31 (0) 6 515 85 071
Email: info@jameshopkins.com
Website: jameshopkins.com

Bedrijf is gevestigd in:
Land: Nederland
Provincie: Flevoland
Gemeente: Zeewolde

Jouw koffie op locatie of barista met Mister Barish? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want met Mister Barish lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .