il Berretto: coffee on tour
Koffie & barista op locatie
Tim Van Tittelboom
Koffie & barista op locatie
10/11/2018
1 min
0

il Berretto: coffee on tour

10/11/2018
1 min
0

Eigenaren Dirk en Lidy omschrijven il Beretto als ‘meer dan alleen koffie’, omdat je naast een bakje koffie ook de sfeer en beleving van il Beretto ervaart. Met een mooie roomkleurige Italiaanse Piaggio komen zij overal op locatie in Nederland mensen voorzien van een heerlijk kopje koffie, gezet met een espressomachine dat in de Piaggio is ingebouwd.

Inhoudsopgave

Koffie op locatie
Barista op locatie inhuren
Koffiebonen
Overzicht diensten
Contactgegevens

Koffie op locatie

De koffie op locatie wordt geschonken vanuit een Piaggio, met als koosnaampje ‘de oude dame’. Voor grotere evenementen of feesten buitenshuis kan de Piaggio prima buiten staan, maar doordat deze niet zo breed is, is het vaak ook mogelijk om hem binnen neer te zetten.

De charme van zowel de koffiebar als de barista’s maakt het verleidelijk om een extra kopje (of twee) te halen. De grote menukaart aan de binnenkant van de naar boven openslaande deur van de koffiewagen is ook erg praktisch voor mensen die niet goed weten wat er eigenlijk bestaat naast espresso en cappuccino.

Barista op locatie inhuren

Bij il Berretto kan geen barista inhuren zonder mobiele koffiebar.

Koffiebonen

Er is niets bekend over de koffiebonen die ze gebruiken.

Overzicht diensten

Contactgegevens

Contact:
Telefoon: +31 (0)6 19703331
Email: info@ilberretto.nl
Website: ilberretto.nl

Bedrijf is gevestigd in:
Land: Nederland
Provincie: Zuid-Holland
Gemeente: Rotterdam

 

Jouw koffie op locatie of barista met Mister Barish? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want met Mister Barish lees en leer je alles over koffie!

Reacties
Categorieën