Barista Bandits: mobiele cateringconcepten op locatie
14 september 2018 
1 min. leestijd

Barista Bandits: mobiele cateringconcepten op locatie

Barista Bandits is van mening dat goede koffie overal geschonken en gedronken moet worden, waar je ook bent. Voor koffie op locatie is niet alleen de kwaliteit van het product is erg belangrijk, maar ook de kwaliteit van de sfeer en gastvrijheid.

Inhoudsopgave

Koffie op locatie
Barista op locatie inhuren
Koffiebonen
Overzicht diensten
Contactgegevens

Koffie op locatie

Met een full-service koffiebeleving zorgen de Barista Bandits overal voor, van een warm welkom tot een warm kopje koffie. Ook de aankleding van de locatie en andere hapjes en drankjes zoals taarten en champagne worden naar wens geregeld. Er zijn verschillende soorten bars beschikbaar als ook verschillende concepten.

Barista op locatie inhuren

Al een professionele koffiemachine in je bezit, maar niemand om deze te bedienen? Je kan een barista inhuren die haar hand er niet voor omdraait om die perfecte espresso, cappucino of klassieke zwarte koffie te maken. Daarnaast zal de barista natuurlijk ook de gasten hartelijk verwelkomen.

Koffiebonen

De koffiebonen die worden gebruikt zijn 100% Arabica, de ‘Man Met Bril Koffie’. Er wordt rechtstreeks ingekocht vanaf één Braziliaanse plantage, waardoor de prijs niet alleen eerlijk is voor de koffieboer, maar ook het product een constante kwaliteit heeft.

Overzicht diensten

Contactgegevens

Contact:
Telefoon: +31 (0) 085 065 6817
Email: info@baristabandits.nl
Website: baristabandits.nl

Bedrijf is gevestigd in:
Land: Nederland
Provincie: Zuid-Holland
Gemeente: Rotterdam

Jouw koffie op locatie of barista met Mister Barish? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want met Mister Barish lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .