Koffiebar Barmhartig, cafeïne with a view
14 september 2019 
1 min. leestijd

Koffiebar Barmhartig, cafeïne with a view

Barmhartig is wellicht een aparte naam voor een koffiebar, maar men schenkt hier dan ook apart lekkere koffie. Het uitzicht krijg je er gratis bij. Voor iets lekkers erbij ben je hier ook aan het juiste adres. Oost mag blij zijn met deze koffiespot.

Inhoudsopgave

Indruk en ambiance
De koffie en lekkers voor erbij
Adres, openingstijden en contact
Andere koffiebars in de buurt

Indruk en ambiance

Zicht op de IJhaven en Java-eiland, dat bieden weinig koffieshops. De plaatsen aan het raam zijn dan ook het populairst. Maar ook binnen is er veel te beleven in deze fijne koffiebar: erg leuke retro inrichting en uiterst vriendelijk personeel.

Hoewel al aardig populair is Barmhartig nog niet door het grote koffiepubliek ontdekt. Komt het door de buitenkant van beton? Komt het door de lange trap, die het beklimmen later absoluut waard blijkt?

De koffie en lekkers erbij

Koffie zwart? Dan proef je het best hun topkwaliteit. Bij Barmhartig branden ze hun eigen koffie .Ben je na het sporten toe aan een goeie bak Cappuccino? Geen probleem, die heerlijke koffiesmaak zit ook in deze bonen. Ook jouw dringend gewenste dubbele Espresso biedt hetzelfde.

Natuurlijk kan je hier ook ontbijten en je dag starten terwijl je geniet van dat prachtige uitzicht, waar je bijna dromerig van zou worden. Een gezonde hap is bijvoorbeeld de tonijnsandwich. Liever iets zoetigs voor bij de koffie? Hun gemberkoekjes vinden gretig aftrek.

Dat er hier ook serieuze aandacht is voor de theedrinker blijkt uit het feit dat je je theewater op de juiste temperatuur krijg geserveerd, met een timer die aangeeft wanneer jouw thee perfect op smaak is. Wat wil je nog meer? Nog een kop misschien? Barmhartig biedt keuze uit diverse smaken. Daarnaast staan er ook vers voor jou geperste sapjes op de kaart.

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
Barmhartig
Veemkade
1019 CZ Amsterdam

Openingstijden:
Elke dag open van 8:30 tot 17:30

Contact:
Telefoon: +31 (0) 6 34502002
Website: barmhartigkoffie.nl

Altijd al koffiebars willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want met Mister Barish lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .