Screaming Beans is heerlijke koffie in één van de 9 straatjes
12 december 2018 
1 min. leestijd

Screaming Beans is heerlijke koffie in één van de 9 straatjes

Raar maar waar: bij koffiebar Screaming Beans drink je een heerlijk wijntje. Van oorsprong is dit echter wel degelijk een koffiebar! De barista’s stellen alles in het werk om jou een perfecte koffie te serveren. Kwaliteit en smaak, dat is wat ze hier beloven én waarmaken.

Inhoudsopgave

Indruk en ambiance
De koffie en lekkers voor erbij
De buurt
Wifi en werken
Adres, openingstijden en contact

Indruk en ambiance

Ok, bij deze koffiezaak kan je dus genieten van een heerlijk wijntje én van heerlijk eten, want ze hebben inderdaad ook nog een restaurant. Maar, bij Screaming Beans schreeuwen de bonen ook om jouw aandacht: ze willen met vakkennis gemalen worden en de basis zijn voor een lekkere bak koffie. Daar zijn ze bij deze gevarieerde wijn-, food- en koffiespot uitstekend in geslaagd.

Het interieur is strak en modern maar erg stijlvol met vooral bruintinten, wat niet alleen past bij een wijnbar maar juist ook bij een koffiezaak. De koffiebonen worden ter plekke geroosterd, waarna de koffie in stijl wordt gezet en voor jou opgediend. Deze bonen komen overigens uit niet alleen uit Colombia maar ook uit Ethiopië, Guatemala en Tanzania. Laat je adviseren of probeer eens een boon die je niet kent: de smaaksensatie kan geweldig zijn! Een combinatie van bonen kan ook erg verrassend uitpakken.

De koffie en lekkers erbij

Niet het eerste waar je in de winter aan denkt maar de ijskoffie bij Screaming Beans is smeuïg en heerlijk. De Espresso is zowel stevig, zacht als zoet. Toch liever jouw favo Cappuccino? Ook die wordt met zorg bereid. Natuurlijk weten ze hier ook hoe de perfecte Latte of Americano te maken.

Behalve voor de koffieliefhebber heeft men hier ook voor de theedrinker alle aandacht. Sterker nog: echte kwaliteitsthee, rechtstreeks door de eigenaar geïmporteerd uit Japan en China, krijg je bij Screaming Beans niet in een zakje maar in een potje, hoe leuk! Verder maakt het personeel op jouw verzoek ook een lekker vers sapje of een smoothie.

Qua lekkers kan je bijvoorbeeld kiezen tussen verschillende sandwiches en diverse soorten gebak. Heb je trek in iets anders? Kijk op hun kaart met lekkernijen of vraag gerust aan het personeel wat men vandaag vers heeft gemaakt.

De buurt

In de Jordaan, in één van de 9 straatjes was zeker nog ruimte voor goede koffie. Het is geen plek om de toeristen te ontvluchten maar wel ideaal als ze er minder zijn.

Wifi en werken

Het is meestal ontzettend druk bij Screaming Beans en niet ideaal om te werken.

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
Screaming Beans
Runstraat 6
1016 GK Amsterdam-Centrum

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 08.00 tot 17.00
Zaterdag: 09.00 tot 17.00
Zondag: 10.00 tot 17.00

Contact:
Telefoon: +31 (0) 20 626 0966
Website: screamingbeans.nl

Altijd al koffiebars willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want met Mister Barish lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .