Screaming beans: koffiebranden voor de eigen koffiebar
07 november 2018 
1 min. leestijd

Screaming beans: koffiebranden voor de eigen koffiebar

Screaming Beans, een micro koffiebranderij gelegen in Amsterdam. Een specialty coffeebar die in 2010 voor het eerst haar deuren opende. Een concept dat werd opgericht door barista`s Charlotte Bubeck en Dick van den Heuvel. Het doel is om aan elke gast de ideale koffiebeleving te bieden. Vanaf de start van de dag tot in de avond.

Inhoudsopgave

De koffiebranderij
Koffiebonen
Verkoop
Adres, openingstijden en contact

De koffiebranderij

Gedreven door een heuse passie voor koffie en alles dat hiermee samenhangt, maakt het Screaming Beans een populaire plek voor koffieliefhebbers. Na een doorstart opende Screaming Beans in de zomer van 2018 opnieuw haar deuren van de koffiebar.

Het is een kleine maar trendy ingerichte ruimte. De professionele barista schenkt diverse soorten koffies met mooie latte art. Cappuccino, espresso en macchiato ontbreken niet. Er is daarnaast ook keuze uit diverse bereidingsmogelijkheden voor slowcoffee. Denk aan de V60, Aeropress, French Press, Clever en Chemex. Daarnaast is het assortiment uitgebreid met goede ijskoffies. Als echte koffieliefhebber kom je hier absoluut aan je trekken.

 

Koffiebranderij overzicht Nederland

Zoek je een koffiebranderij? Dit is de meest volledige lijst van Nederland!

Koffiebonen

De koffie die wordt geserveerd is van goede kwaliteit. De barista weet gedetailleerd te vertellen waar de bonen vandaan komen en hoe ze zijn gebrand. Er is keuze uit koffiebonen uit diverse landen, zoals Colombia, Ethiopië en Guatemala.

Verkoop

Screaming beans verkoopt de koffiebonen enkel in de koffiebar.

Overzicht diensten:

  • Webshop: Nee
  • Koffie abonnement: Nee
  • Koffie op locatie: Nee
  • Barista cursus: Nee
  • Koffie voor bedrijven: Nee
  • Eigen koffiebar: Ja

Koffiebrander en tools

Koffiebrander: Geen details bekend over de koffiebrander.

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
Koffiebranderij en koffiebar Screaming Beans
Runstraat 6
1016 GK Amsterdam

Openingstijden:

Contact:
Telefoon: –
Website: –

 

Altijd al koffiebars, koffiebranderijen of koffiebonen willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want met Mister Barish lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .