Ludwig Coffeebar is allesbehalve doorsnee
05 november 2019 
in Koffie
1 min. leestijd

Ludwig Coffeebar is allesbehalve doorsnee

Alweer een niet zo doorsnee koffiebar die de moeite van een bezoekje waard is: Ludwig Coffeebar. Je vindt Ludwig aan de Drift, niet zover van de Neude. We hebben ´t hier inderdaad over Utrecht. Deze mooi ingerichte koffiespot is ook te huur. Van fijne koffie ben je dan in ieder geval verzekerd.

Inhoudsopgave

Indruk en ambiance
De koffie en lekkers voor erbij
Adres, openingstijden en contact
Andere koffiebars in de buurt

Indruk en ambiance

Ludwig Coffeebar kan je dus vinden aan de Drift, in een prachtig monumentaal pand. Alleen de locatie is daarmee het binnenstappen al waard. Van hieruit loop je zo naar het centrum van Utrecht, maar zit je net buiten de grote stadsdrukte. Daardoor is Ludwig een prima plek om af te spreken en bij te praten. Ook kan je hier op je gemak koffiedrinken of lunchen en je krantje lezen. Wil je eens iets anders dan thuis, op kantoor of bij een klant werken? Bij Ludwig plug je in en ga je een uurtje of wat aan de slag. Als je wil relaxen, zoek dan een plekje op één van de comfortabele banken. Vanwege de ligging komen er vrij veel studenten bij Ludwig. Studeren wordt er dus zeker ook gedaan. Op bepaalde momenten kan het er vrij druk zijn, natuurlijk geen probleem als je je makkelijk concentreert. Daarnaast heb je waarschijnlijk ook je oortjes bij je, toch?

Zoals al genoemd: de ruimte waar Ludwig in huist, is te huur. Heb je een feestje te vieren of een andere bijeenkomst, informeer dan naar de mogelijkheden.

De koffie en lekkers erbij

Prima koffie krijg je geserveerd bij Ludwig, dat mag worden gezegd. De ijskoffie geeft gegarandeerd zomers genot. Voor een goeie bak zwarte koffie hoef je ook niet ergens anders heen. Alle koffie komt overigens van Illy, en voor minder dan Arabica koffiebonen doet de eigenaar van Ludwig het niet. Ook jouw Americano is dus van die kwaliteit.

O, je hebt ook trek? Laten we met het lekkerste beginnen: de appeltaart, die moet je echt proberen. Had je nog geen ontbijt gehad of heb je de lunch gemist? Geen probleem, met een paar croissantjes (met of zonder jam) kom je de komende uren wel even door. De panini’s en tosti’s met chorizo, kaas en chilipepers zijn ook aan te bevelen. Vraag naar hun kaart als je een uitgebreidere keuze wil.

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
Ludwig Coffeebar
Drift 9
3512 BR Utrecht

Openingstijden:
maandag – vrijdag: 8:00-18:00
zaterdag: 9:00-18:00
zondag: 9:30-18:00

Contact:
Telefoon: +31 (0) 6 46418031
Website: coffeebarludwig.nl

Altijd al koffiebars willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want met Mister Barish lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .