Koffiebar Cupp in de Nobelstraat voor koffie, ontbijt en lunch
09 november 2019 
1 min. leestijd

Koffiebar Cupp in de Nobelstraat voor koffie, ontbijt en lunch

Aan de Utrechtse Nobelstraat kan je sinds januari 2019 koffiebar Cupp vinden. Eigenaar Peter wil niet alleen koffie, ontbijt en lunch serveren maar ook workshops aanbieden. Maar het belangrijkste bij Cupp is de koffie, en die is van prima kwaliteit. Cupp moet je niet voorbij maar binnen lopen.

Inhoudsopgave

Indruk en ambiance
De koffie en lekkers voor erbij
Adres, openingstijden en contact
Andere koffiebars in de buurt

Indruk en ambiance

Als je vaker in de Nobelstraat komt, zal je vast denken: hier zat toch Doppio Espresso? Klopt helemaal! Eigenaar Peter was franchise-ondernemer maar is nu voor zichzelf begonnen. Dat geeft hem alle vrijheid de zaak te runnen zoals hij dat wil. Dat hij daar goeie keuzes in maakt is te zien. Zijn restyling heeft deze koffiespot meer dan goed gedaan. De mooie bar met de geglazuurde tegeltjes valt meteen bij binnenkomst al op. Diverse zitjes, met zowel een lage bank (met kleurige kussens), fijne fauteuils, houten stoelen als een hoge bar, je vindt ’t allemaal bij Cupp. De lange tafel is perfect om aan te lezen, te studeren of te werken. Mocht je een plekje vinden aan het raam: van daaruit heb je mooi zicht op het voorbijkomende verkeer terwijl je aan je verse koffie nipt. De sfeer bij Cupp is relaxed en vriendelijk.

O ja, de workshops! Wil je leren hoe je zelf zo’n uitstekende kop koffie maakt? Peter biedt barista, espresso en latte-art workshops aan: erg leuk als personeelsuitje of tijdens een vrijgezellenfeest.

De koffie en lekkers erbij

Drink je graag Cappuccino? Bestel ‘m eens bij Cupp met kokosmelk. Als je haast hebt, bestel dan de Cappuccino to go. De Karamel Macchiato is ook erg lekker. Toe een goeie bak filterkoffie of ijskoffie? Cupp serveert ‘m. Voor de theedrinkers is er opvallend veel keuze: top! Je dagelijkse fruitshot bestel je met een smoothie.

Heb je zin in een klein maar stevig ontbijtje? Probeer dan eens een croissant met ham en (veel) kaas uit de oven, mjammie! Een andere mogelijkheid voor de ochtend is de yoghurt met granola. Lunchtijd besteed je hier goed door te kiezen voor een gerecht met eitjes. Bekijk zeker ook de erg originele menukaart en bestudeer dan meteen even de verschillende sandwiches. Als je trek hebt in een stuk huisgemaakt gebak is Cupp ook een prima keuze.

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
Cupp
Nobelstraat 239
3512 EM Utrecht

Openingstijden:
Elke dag van 8:00 tot 18:30

Contact:
Telefoon: +31 (0) 30 276 4676
Website: cupp.nl

Altijd al koffiebars willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want met Mister Barish lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .