Koffiebar Caffènation Haringrode, eenvoudig maar sfeervol ingericht
20 maart 2019 
1 min. leestijd

Koffiebar Caffènation Haringrode, eenvoudig maar sfeervol ingericht

Met het woord koffiebar geef je Caffènation niet de naam die het verdient. Deze koffiezaak wordt namelijk minstens zo gewaardeerd en geroemd als uitstekende koffiebrander, ook voor thuisgebruik dus. Ook op de locatie Haringrode hebben ze verstand van en gevoel voor kwaliteitskoffie.

Inhoudsopgave

Indruk en ambiance
De koffie en lekkers voor erbij
De buurt
Wifi en werken
Adres, openingstijden en contact
Andere koffiebars in de buurt

Indruk en ambiance

Om met die koffiebranderij te beginnen: Caffènation brandt niet alleen koffiebonen voor gebruik in hun bekende koffiezaken. Er wordt ook volop geëxporteerd naar Nederland, Frankrijk én het Verenigd Koninkrijk. Dat zegt wel iets over de kwaliteit, toch?

Op sommige momenten is dit echt een heerlijk rustige plek, bijna een oase van stilte. Je vindt binnen altijd wel een plekje in deze eenvoudig maar sfeervol ingerichte koffiezaak. Bij mooi weer is het absoluut genieten op het royale terras.

Je kan hier prima en rustig werken terwijl anderen om je heen gezellig keuvelen. Een mix van allerlei mensen geniet hier van de sfeer, en van de koffie natuurlijk. Aan alles merk je dat men bij Caffènation wenst dat iedereen het hier naar z’n zin heeft. Klantvriendelijkheid en meedenken met de gast staan dan ook hoog in het vaandel.

De koffie en lekkers erbij

Jouw koffie bij Caffènation heeft de K van kwaliteit. De Latte heeft de L van (erg) lekker. Een Flat White heeft de F van formidabel. En de Cappuccino dan? Die zou eigenlijk moeten beginnen met de O van onovertroffen. Ben je meer in voor een kop warme chocolademelk of thee? Ook daar zijn ze bij Caffènation helemaal op ingesteld. Sapjes kunnen vers voor jou worden gemaakt.

Goeie koffie mag vergezeld gaat van een goed ontbijt of een smakelijke lunch. Ook voor ander lekkers in Haringrode, zoals taart, cake en koek ben je bij Caffènation aan het juiste adres. Vraag hun kaart en maak je keuze.

De buurt

Deze koffienbar is een echt toegevoegde waarden voor deze buurt. Maar is goede koffie dat sowieso niet altijd?

Wifi en werken

Kom hier werken! Goede vibe om gefocust te werken of een goed gesprek te voeren.

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
Caffènation Bar PAKT
Lamorinièrestraat 161
2018 Antwerpen

Openingstijden:
Maandag – vrijdag: 08:00 – 17:00
Weekends en feestdagen gesloten.

Contact:
Telefoon: +32 (0) 3 501 22 92
Website: caffenation.be

Altijd al koffiebars willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want met Mister Barish lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .