Cuperus Katelijne, it's all about good coffee and tea... enjoy!
02 april 2019 
1 min. leestijd

Cuperus Katelijne, it's all about good coffee and tea... enjoy!

Cuperus is niet alleen een koffiehuis, maar ook een theezaak en winkel. Alsof dat nog niet genoeg is biedt Cuperus je een bijzonder fijne mogelijkheid om bij te praten of jezelf terug te trekken en serieus aan het werk te gaan. Een absolute aanrader, deze koffiebar!

Inhoudsopgave

Indruk en ambiance
De koffie en lekkers voor erbij
De buurt
Wifi en werken
Adres, openingstijden en contact
Andere koffiebars in de buurt

Indruk en ambiance

Hier en daar lijkt Cuperus wel een groene oase. Als je opkijkt van je laptop of uit je gezellige gesprek waan je je soms in een kwekerskas. Wat een sfeervolle, groene ambiance! Dus als je het zat bent op je studentenkamertje of in je strak ingerichte appartement: hier ervaar je warmte, sfeer en ruimte met veel bloemen en planten. Je zit hier comfortabel op hun stoelen en banken voorzien van kussens, waarbij je er voor kan kiezen om alleen of wat afgescheiden te zitten of aan te schuiven bij anderen. Je bestelt jouw drankje aan de toonbank en wordt daarbij beleefd en vakkundig geadviseerd en geholpen.

Extra bijzonder is ook dat men bij Cuperus gebruik maakt van een smaakwiel. Er zijn zes smaakthema’s waarbinnen je makkelijk kan overstappen naar een andere koffie binnen hetzelfde thema. Handig voor als jouw favoriet uit het assortiment is gehaald, er een nieuwe bij is gekomen of je gewoon eens iets anders wil.

Een bezoek aan Cuperus maakt het extra leuk als je die heerlijke koffie van zojuist in de vorm van bonen kan kopen. Hetzelfde geldt voor de thee die men hier verkoopt en allerlei handige koffiebenodigdheden. De heerlijke geur bij Cuperus is overigens gratis en net als de knusse achtergrondmuziek. Niet zo vreemd natuurlijk dat men hier een grote klandizie heeft, waarvan veel mensen regelmatig binnen stappen voor hun dagelijkse koffieshot.

De koffie en lekkers erbij

Van die prachtig gemaakte Cappuccino word je vrolijk, van de smaak nog enthousiaster. De Latte maakt je blij. De deskundigheid van het personeel ervaar je ook bij die dubbele Espresso. De Flat White laat je verlangen naar meer. Voor bij de koffie of thee heb je de keuze tussen diverse soorten taart en cake. Heb je trek in iets anders: kijk dan op de menukaart van Cuperus of vraag het aan het vriendelijke personeel.

De buurt

In deze buurt zijn er verschillende koffiebars, zoals Normo. Op wandelafstand van de Antwerpse universiteit.

Wifi en werken

Je kan hier prima werken. Het is er zelfs volledig op ingericht. Misschien iets moeilijker om focus te houden als het druk is.

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
Cuperus Katelijne
Sint-Katelijnevest 51
2000 Antwerpen

Openingstijden:
Maandag t/m zaterdag: 8u30 – 17u30

Contact:
Telefoon: +32 (0) 3 233 25 89
Website: www.cuperuskoffie.be

Altijd al koffiebars willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want met Mister Barish lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .