Cut Throat Barber & Coffee: perfect geknipt met lekkere koffie en eten
27 oktober 2018 
2 min. leestijd

Cut Throat Barber & Coffee: perfect geknipt met lekkere koffie en eten

Cut Throat Barber & Coffee is een mondvol Engels: goeie kapper en uitstekende koffie is onze vrije vertaling. Hier laat je je als man een nieuw kapsel aanmeten, drink je een goeie bak koffie en krijg je ook nog eens prima te eten. Amsterdam is op het Beursplein een mannenzaak rijker: yeah!

Inhoudsopgave

Indruk en ambiance
De koffie en lekkers voor erbij
De buurt
Wifi en werken
Adres, openingstijden en contact

Indruk en ambiance

Ok, je ging dus weg om koffie te drinken en komt thuis met een ander kapsel. Dan heb je vast iets uit te leggen. No way, je was gewoon even goed onder de pannen bij Cut Throat Barber & Coffee aan het Amsterdamse Beursplein. Als je daar eenmaal binnen bent ben je nog niet buiten. Hier voel je je als man echt thuis. Als je thuis geen mancave hebt (of niet mag van je vriendin) doe je hier gewoon alsof dit ‘m is: lekker chillen met mannen onder elkaar.

Bij Cut Throat Barber & Coffee loop je dus binnen om te worden geknipt, getrimd, geschoren. Als je wat krap in je tijd zit maak je alvast online een afspraak. Vind je het niet erg om even te wachten (vast niet) dan loop je gewoon binnen als het jou uitkomt. Als je ‘pech’ hebt moet je even de tijd nemen om te genieten van de toffe, moderne sfeer, de vriendelijke bediening, en van je koffie natuurlijk. Chillen in een hippe mannenzaak: er zijn ergere dingen.

De koffie en lekkers erbij

Je merkt meteen dat jouw Cappuccino met passie wordt gemaakt: kijk eens naar dat schuim, wat een kunst. Die Chai Latte van jouw maat mag er ook zijn: heerlijk van smaak! Je hoeft je niet te schamen: theedrinken in een mannentent mag best, zeker de uitstekende thee die ze bij Cut Throat Barber & Coffee voor je maken. Wat je thuis niet hoeft te vertellen: ze schenken hier ook nog eens lekker bier en een goed glas wijn. Hadden we al gezegd dat ze hier ook fantastische cocktails maken? Een tip van ons: je komt niet geloofwaardig over als je volgende week weer zegt dat je naar de kapper gaat.

Burgers bij de kapper: ja hoor. Hier weten ze hoe ze een goeie burger moeten serveren. Een iets minder zwaardere hap: nachos, lekker bij het genoemde biertje. Verder kan je hier ook friet bestellen en, ja hoor, bitterballen. Uiteraard kan je ook eens verstandig doen en het bij hun prima brunch houden.

De buurt

Op het beursplein, de Wallen, het Centraal station en de Dam zijn vlakbij. Een drukke buurt maar wel passend met dit concept.

Wifi en werken

Het is niet de beste plek om rustig te werken.

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
Cut Throat Barber & Coffee
Beursplein 5
1012 JW Amsterdam-Centrum

Openingstijden:
Maandag t/m donderdag: 11.40 tot 20.00
Vrijdag: 11.40 tot 18.00
Zaterdag: 10.00 tot 18.00
Zondag: 12.00 tot 18.00

Contact:
Telefoon: +31 (0) 6 253 43 769
Website: cutthroatbarber.nl

Altijd al koffiebars willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want met Mister Barish lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .