Hesselink Koffie, wanneer koffie jouw dag bepaalt
18 januari 2019 
1 min. leestijd

Hesselink Koffie, wanneer koffie jouw dag bepaalt

Hesselink Koffie, een koffiebranderij uit Winterswijk. Met aandacht voor duurzame producten, mag dit familiebedrijf zich al sinds 1885 kwaliteitsleverancier van koffie noemen. Daarnaast draagt deze koffiebranderij tevens het predicaat Hofleverancier. Goede koffie die het verschil maakt, dat is Hesselink Koffie.

Inhoudsopgave

De koffiebranderij
Koffiebonen
Verkoop
Adres, openingstijden en contact

De koffiebranderij

Binnen de diverse vestigingen van het familiebedrijf wordt er continu gewerkt aan duurzaamheid van de inkoop- en productieprocessen.

Zo ook in de branderij waar de koffiebonen ambachtelijk worden gebrand volgens de easy roast methode. Dit is een langzaam brandproces, waarbij de koffieboon zich maximaal kan ontwikkelen qua smaak, aroma en kleur. Er ontstaat een eindproduct van hoge kwaliteit. Vakmanschap, liefde en ervaring zijn bij dit ambacht de belangrijkste eigenschappen.

In vele horecagelegenheden wordt de kwaliteitskoffie door professionele barista’s geschonken. Perfecte espresso’s en mooie cappuccinio’s met latte art. Met als doel om de gasten te laten thuiskomen in de luxe die ze gewend zijn.

 

Koffiebranderij overzicht Nederland

Zoek je een koffiebranderij? Dit is de meest volledige lijst van Nederland!


Koffiebonen

Bij Hesselink Koffie worden alleen de beste Arabica koffiebonen geselecteerd, waarna directe import plaatsvindt. Sinds 2016 wordt er alleen nog 100% Rainforest gecertificeerde koffie ingekocht.

Het assortiment is ruim en bevat zowel espresso, als filterkoffie, fresh brew koffie en seizoenskoffie.

  • De single origin coffees zijn onder andere afkomstig uit Kenia, Guatemala, Java en Colombia.
  • Ook voor de liefhebber van duurzame espressobonen zijn er de Fingerprinted Serious Basic en de Gran Gusto Fairtrade koffiebonen verkrijgbaar. Dit zijn kwaliteitskoffies waar de producent meer winst aan overhoudt.
  • De melanges zijn met zorg samengesteld en zijn verkrijgbaar in de brandingen mild, regular en strong.

Verkoop

Het volledige assortiment van Hesselink Koffie is zowel zakelijk als particulier online te bestellen via de webshop.

Koffiebrander en tools

Koffiebrander: Geen informatie bekend

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
Hesselink Koffie West
Bolstoen 5D
1046 AS Amsterdam

Openingstijden:
Deze koffiebranderij is niet te bezoeken

Contact:
Telefoon: +31 (0) 20 647 38 77
Website: www.hesselinkkoffie.nl

Altijd al koffiebars, koffiebranderijen of koffiebonen willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want met Mister Barish lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .