Marie Stella Maris: leuke koffiebar in het souterrain van de winkel
11 november 2018 
1 min. leestijd

Marie Stella Maris: leuke koffiebar in het souterrain van de winkel

Als je denkt bij koffiebar Marie Stella Maris op de Keizersgracht een doodgewoon koffietentje binnen te stappen zal je je verwonderen vanaf het eerste moment. Dit is veel meer dan een koffiezaak, namelijk ook een waterwinkel (ja, echt) en een shop met een eigen beautylijn.

Inhoudsopgave

Indruk en ambiance
De koffie en lekkers voor erbij
De buurt
Wifi en werken
Adres, openingstijden en contact

Indruk en ambiance

Marie Stella Maris begon met water. Een deel van hun winst ging naar goede doelen die zich bezighielden met schoon drinkwater. Al snel verspreidde hun succes zich over heel veel horecagelegenheden. Volgende stap was een eigen en complete beautylijn, met leuke producten voor jou en om cadeau te geven. Denk bijvoorbeeld aan bodylotion, olie en handzeep. Daarnaast verkopen ze bijvoorbeeld ook geurkaarsen. Hier vind je zeker iets voor iemand die zegt alles al te hebben. Al deze producten, ook te bestellen in hun webshop, zijn gemaakt in Zweden. En als je ergens leuk verpakkingsmateriaal kan aantreffen dan is het hier. Dat hun concept een enorm concept is blijkt wel uit de vele andere winkels in diverse landen die op hun website worden genoemd.

In hun vind je dan tenslotte een erg knus koffie– en theehuis. Hier maken ze graag verse koffie voor jou op hun indrukwekkende koffieapparaat. Op weg daarheen passeer je een enorme lightbox met alle projecten waaraan Marie Stella Maris heeft bijgedragen: indrukwekkend! Het interieur geeft je de indruk dat je in Parijs bent aanbeland, maar je zit toch echt op korte afstand van de Amsterdamse grachten. Een heel bijzonder plekje, zeg maar gerust een pareltje!

De koffie en lekkers erbij

Dat het personeel in de leer is geweest bij Bocca merk je aan jouw cappuccino. Neem er eens een vers en overheerlijk croissantje bij: smullen! Natuurlijk geldt hetzelfde als je voor een Espresso hebt gekozen: dit is koffie zoals hij is bedoeld. Marie Stella Maris is geen koffiebar met een uitgebreide kaart. Wel kan je hier behalve koffie ook thee bestellen, en natuurlijk is dit dé kans om hun eigen mineraalwater te proeven: lekker, gezond en je draagt bij aan een betere wereld.

De buurt

In het midden van de 9 straatjes op de Keizersgracht.

Wifi en werken

Marie Stella Maris is niet de plek om te werken. Zoals de meeste koffiebars in het centrum is de ruimte beperkt.

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
MARIE-STELLA-MARIS
Keizersgracht 357HS
1016 EJ Amsterdam-Centrum

Openingstijden:
Donderdag t/m zaterdag: 10.00 tot 18.00
Maandag en zondag: 12.00 tot 18.00
Dinsdag en woensdag: 11.00 tot 18.00

Contact:
Telefoon: +31 (0) 85 273 2845
Website: marie-stella-maris.com

Altijd al koffiebars willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want met Mister Barish lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .